Actueel

Opnieuw een VvE verduurzaamd met LED van Saled: VvE Kadeblok Amsterdam

led verlichting vve kadeblok

De Vereniging van Eigenaren van het appartementencomplex De Kadeblok in Amsterdam heeft de oude verlichting laten vervangen door LED verlichting van Saled. LED voor een VvE brengt veel voordelen met zich mee: een hoge energiebesparing, het is beter voor het milieu en u creëert een hoger veiligheidsgevoel voor de bewoners. 

De oude verlichting in het complex was toe aan vervanging en de VvE maakte de keuze voor LED verlichting. Na wat onderzoek op het internet kwamen de leden van de vereniging bij Saled terecht. Buiten, in de kelder én in het trappenhuis hangt nu LED verlichting. Daarnaast liet de VvE ook de noodunits vervangen. In totaal plaatste Saled bijna 100 LED lampen in het complex.

Hoge energiebesparing voor een VvE door LED 

De VvE gaat met de nieuwe verlichting jaarlijks enorm veel besparen op de energierekening, namelijk 71%. Daarnaast wordt de uitstoot van zowel CO2 en zwavel gereduceerd met respectievelijk 3441 kilogram en 2584 gram. Dit betekent dat de VvE ook bijdraagt aan een beter milieu. 

Voordelen LED voor een VvE

Naast de hoge besparingen brengt LED verlichting nog meer voordelen met zich mee. LED heeft meer branduren dan conventionele verlichting, wat betekent dat een VvE langer kan profiteren van de verlichting. Ook wordt er hierdoor bespaard op de onderhoudskosten van de verlichting. Daarnaast zorgt LED voor een hoger veiligheidsgevoel onder de bewoners vanwege het heldere, witte licht. 

Ook LED voor uw VvE?

Wilt u meer informatie over wat Saled voor uw VvE kan betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers.

Ook deze VvE’s kozen voor LED van Saled:

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]