Actueel

Visser Automotive blij met LED verlichting: “Het geeft een frisse uitstraling”

led showroom

Saled heeft onlangs LED verlichting mogen plaatsen bij Visser Automotive. De Peugeot dealer in Nijkerk heeft verschillende ruimtes laten omtunen. Hiermee gaat het bedrijf veel besparen op de energierekening en daarnaast bijdragen aan een beter milieu. Verder worden de auto’s nu weer in uitstekend licht gepresenteerd aan de klant.

Visser Automotive heeft een dealerschap met het automerk Peugeot. Ook behoort het bedrijf tot de Emil Frey Groep, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland. Met het onderhoudslabel Eurorepar biedt Visser Automotive eveneens service en onderhoud aan alle merken auto’s. Saled heeft al eerder LED verlichting geleverd binnen deze groep. Visser Automotive was toe aan nieuwe verlichting en is door collega-bedrijven bij Saled terechtgekomen. 

LED zorgt voor een enorme energiebesparing

Met de nieuwe verlichting gaat Visser Automotive enorm veel besparen op de verlichtingscomponent van de energierekening, namelijk 54%. Daarnaast zal de CO2- en zwaveluitstoot afnemen met respectievelijk 5045 kilogram en 3788 gram per jaar. Daarmee komt de terugverdientijd op minder dan 3.2 jaar. Hans Kwakkelaar, vestigingsmanager bij Visser Automotive, is zeer te spreken over de nieuwe verlichting van Saled: “Het is zeer mooi licht en geeft een frisse uitstraling. Daarnaast start de verlichting snel op en veroorzaakt het geen overbodige warmte meer.” 

Type LED verlichting voor showrooms

Er is nieuwe verlichting geplaatst in de showroom, receptie en het kantoor. Voor de showroom is er gekozen om retrofit toe te passen. Daar is het type High Bay geplaatst. Dit is een type verlichting die vaak wordt geplaatst in hoge plafonds. Dit type beschikt daarnaast over een uitstekende lichtbeleving: precies wat nodig is in een showroom. Daarnaast zijn de conventionele PL-C lampen vervangen door LED downlighters en zijn er verschillende nieuwe LED panelen geplaatst. 

Voordelen van LED in een showroom

In een showroom maakt verlichting een wereld van verschil. In deze ruimte worden klanten ontvangen en wordt er vaak een aankoopbeslissing genomen. De toepassing van LED verlichting zorgt ervoor dat het aanbod in de showroom goed gepresenteerd wordt. De auto’s worden in uitstekend licht aan de klant aangeboden waardoor belangrijke details beter zichtbaar zijn. 

Ook geïnteresseerd in LED verlichting voor uw showroom?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]