Project

Gemeente Weesp

LED PS-L verlichting

Minder energieverbruik en CO2²-uitstoot gecombineerd met een forse besparing op energiekosten, dat is wat iedere gemeente graag wil. De Noord-Hollandse gemeente Weesp kan hier nu over meepraten, want zij gaan de komende jaren minimaal 50% besparen op hun energierekening door LED PS-L verlichting van Saled.

De gemeente Weesp  is al meerdere jaren klant bij Saled. Dit keer verduurzaamden ze meer dan 500 conventionele PL-L lampen door ze te vervangen door LED PS-L verlichting. Deze duurzame stap sluit goed aan bij de speerpunten van de gemeente: “Willen, kunnen, doen… voor nu en de volgende generaties.”

LED PS-L verlichting

Veel straatverlichting in Nederland is voorzien van de conventionele PL-L lichtbronnen. Saled beschikt over diverse LED vervangers voor alle type PL-L lampen, zoals de LED PS-L. Het is iedereen wel bekend dat LED verlichting veel energiezuiniger is dan conventionele verlichting. Door de overstap naar LED verlichting kunnen gemeenten tot wel 65% besparen op hun huidige energiekosten. Zo ook gemeente Weesp. Tijdens de overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting, bleven de huidige armaturen in de gemeente behouden. Deze techniek noemen we ook wel retrofit. Dit resulteerde in een snelle installatie en een hoge kostenbesparing.

Ook besparen met LED verlichting?

Is uw gemeente ook klaar om duurzame stappen te zetten? De gemeente EindhovenAmsterdamAlphen aan den Rijn en vele andere gemeenten gingen u al voor. Wij helpen u graag bij de overstap naar LED straatverlichting.

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]