LED Zwembadverlichting

Hoogwaardige LED verlichting

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw zwembad? Saled is dé leverancier van hoogwaardige LED zwembadverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze zwembadverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw parkeergarage? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

zwembadverlichting - Duurzame verlichting Zwembad Den Helder

Overstappen op Saled LED verlichting voor zwembaden

Door de doorgaans relatief grote omvang van zwembaden kan worden gesteld dat het verlichten van een zwembad een hele opgave is. Vaak ziet men bij conventionele verlichting dat bepaalde gebieden in een ruimte slecht of helemaal niet worden verlicht. Terwijl juist de verlichting in een zwembad grotendeels verantwoordelijk is voor de sfeer. LED verlichting zorgt voor 360 graden rondom licht. Hierdoor wordt de gehele ruimte uitstekend verlicht. Steeds meer zwembaden kiezen daarom voor het toepassen van LED zwembadverlichting in hun accommodatie.

Hoe ook uw zwembad kan besparen

LED verlichting in uw zwembad heeft een aantal voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo heeft LED zwembadverlichting een heel helder beeld, omdat het vrijwel niet trilt. Daarnaast zult u zien dat LED verlichting in uw zwembad een veel langere levensduur zal hebben, waardoor u flink zult besparen op onderhoudskosten. Tenslotte zorgt LED verlichting natuurlijk voor een fikse energiebesparing. Hierdoor ziet men vaak al een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

De lange levensduur en grote energiebesparing van LED oplossingen maken het voor veel mensen aantrekkelijk om de huidige verlichting te vervangen door LED zwembadverlichting.

Zwembadverlichting - Duurzame verlichting Zwembad Den Helder
Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw zwembad kan betekenen.

Business case aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zwembad Den Helder

"Dankzij LED besparen we flink op onderhoud- en vervangingskosten"

Zwembad den Helder kiest voor led zwembadverlichting van Saled

Saled Zwembadverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw onderneming is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Klanten aan het woord

Inmiddels mochten wij al verschillende zwembaden voorzien van LED verlichting. Dit gebeurde ook bij zwembad Den Helder in Doesburg, waar naast de verlichting in het zwembad ook lampen in de kleedkamers, de kantine, het kantoor, de berghokken, de machinekamer en de buitenverlichting vervangen werden.

“Drie keer minder vervanging”

De nieuwe verlichting in zwembad Den Helder zorgt voor flinke besparingen. Omdat LED verlichting veel zuiniger is dan conventionele verlichting, gaan de lampen drie keer langer mee. Hierdoor worden de vervangingskosten flink gereduceerd en hoeft er niet meer naar de verlichting omgekeken te worden.

Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan ons nieuwsoverzicht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Zwembad den Helder kiest voor led zwembadverlichting van Saled

"

We kijken terug op een zeer geslaagd en duurzaam project.

Zwembad Den Helder

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]