LED verlichting voor
Sporthallen

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor sporthallen. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze sporthalverlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw sporthal? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op Saled
Sporthalverlichting

Of het nu gaat om een gymles, een potje zaalvoetbal of een officiële volleybalwedstrijd; de juiste verlichting in een sporthal is altijd van groot belang. Voor goede prestaties en een optimale lichtbeleving is het belangrijk dat uw sporthal helder en gelijkmatig verlicht is. Steeds meer sporthallen weten daarom de weg te vinden naar Saled LED verlichting.

Hoe ook uw sporthal kan besparen

Ten opzichte van conventionele sporthalverlichting heeft LED het voordeel dat het veel minder flikkert. Afgezien van het mooie lichtbeeld hebben LED lampen een veel langere levensduur. Ze zijn daarom vele malen goedkoper in onderhoud. De korte terugverdientijd en enorme energiebesparing van LED oplossingen, die vaak ruim 65% zuiniger zijn, maken dat haast geen enkele sporthal meer achterwege kan blijven bij een overstap naar LED.

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw sporthal kan betekenen!

Business case aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tennishal de Bicker

"Een energiebesparing van 50%. En de lichtopbrengst is met 20% gestegen."

Saled Sporthalverlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw sporthal is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

LED heeft gemiddeld 50.000 branduren 

Als de huidige TL armaturen in uw sporthal nog niet aan vervanging toe zijn, kunt u de conventionele TL buizen één-op-één vervangen door Saled LED tubes met +/- 50.000 branduren. U kunt er ook voor kiezen om de armaturen in hun geheel te vervangen voor LED Panel Lights. Onze panelen zijn ultradun, eenvoudig te monteren en maken stoffige lichtbakken verleden tijd. De overstap naar LED verlichting levert u dan naast een enorme energiebesparing ook een luxe, strak plafond op.

Klanten aan het woord

Al veel sporthallen hebben de overstap gemaakt naar LED verlichting. Tennishal de Bicker heeft al 360 duurzame LED lampen en is daarmee duurzaam verlicht. De totale besparing op het energieverbruik is 50%, terwijl de lichtopbrengst met 20% is gestegen. De tennisvereniging is dan ook zeer tevreden met de nieuwe verlichting.  

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

Wat een mooie verlichting. Er is geen verblinding, meer licht en dezelfde lichtbeleving.

Tennishal de Bicker

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer bedrijven kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast komen de LED oplossingen van Saled ook nog eens in aanmerking voor de Energie Investeringsaftrek (EIA).

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]