Plaatoplossingen met
250.000 branduren

Geen LED driver meer nodig
door Direct Drive

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

In samenwerking met INDO Lighting Ltd. heeft Saled revolutionaire LED plaat oplossingen op de markt gebracht. Deze plaatoplossing is al voor ruim 70 verschillende armaturen beschikbaar, waaronder de Arc, Iridium, Saffier en de Metronomis. De plaatoplossing heeft een levensduur van 250.000 branduren en wordt met 10 jaar garantie op de complete oplossing geleverd. De plaatoplossingen bestaan uit een op zichzelf staande unit met IP66 classificatie. Deze innovatieve en duurzame plaatoplossingen beschikken, net zoals de LED armaturen van INDO, over de revolutionaire Direct Drive® technologie. De technologie, bekroond met de gerenommeerde Queen’s Award for Innovation, elimineert geheel de noodzaak voor een LED driver. 

Graag direct contact
met Saled?

De levensduur van uw plaat- oplossingen aanzienlijk verbeteren

De INDO Direct Drive® technologie is een baanbrekende LED verlichtingstechnologie die ontworpen is om de betrouwbaarheid en levensduur van een plaatoplossing aanzienlijk te verbeteren door alle slijtagecomponenten te verwijderen.

De driver is het meest slijtgevoelige component. Dit component is vaak al na enige jaren toe aan vervanging, terwijl de plaat oplossing zelf nog veel langer mee kan.

Het voordeel van het ontbreken
van een LED driver

Een LED driver is een groot component dat tevens erg warm wordt, ongeveer 30° tot 40° warmer dan de omgevingstemperatuur. Het verwijderen van de LED driver leidt tot meer mogelijkheden voor strengere, thermische ontwerpprincipes. Door de LED driver te verwijderen kan vrij eenvoudig de betrouwbaarheid en de levensduur worden verhoogd. De afwezigheid van de LED driver zorgt daarnaast voor een meer robuust, gestroomlijnd en lichter armatuur met voldoende ruimte voor extra integraties.

Verduurzamen van de openbare ruimte? Wij hebben de (plaat)oplossing!

Plaatoplossingen met minimaal 230.000 branduren bij L80B50? Maak kennis met de INDO plaatoplossingen van Saled met een unieke Direct Drive technologie. Alle voordelen ontdekken? 

Bekijk de video!

Saled INDO LED plaatoplossingen

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

INDO LED plaatoplossingen

Zoals gezegd bevatten de producten van INDO geen driver meer en zijn hierdoor ontworpen voor de lange termijn en met maximale betrouwbaarheid. Doordat de huidige armaturen worden hergebruikt, wordt kapitaalvernietiging tegengegaan. Door het weglaten van de slijtage gevoelige onderdelen wordt onderhoud tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de plaatoplossingen zeer eenvoudig en snel te installeren, waardoor ook hier de kosten laag blijven. Ook zijn de platen standaard dimbaar en kunnen deze voorzien worden van een dimregime waardoor extra besparing kan worden gerealiseerd.

“50% energiebesparing per jaar” 

Onlangs koos Gemeente Landerd wederom voor LED verlichting van Saled. Na in 2019 al 700 Retrofit LED lampen geïnstalleerd te hebben, plaatsten we nu de nieuwste INDO plaatoplossingen. Hierdoor bespaart de gemeente jaarlijks meer dan 50% energie.

Wilt u meer over dit project lezen? Bekijk dan het artikel.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Kies voor ervaring
Kies voor kwaliteit

Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. De LED producten van Saled zijn van zeer hoge kwaliteit. Saled beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken. U ontvangt daarom altijd een garantie van minimaal drie jaar.

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij aan
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

 

 

Vraag nu de business case aan

Ontdek alle voordelen van LED verlichting van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

Business case aanvraag

Gemeente Landerd

"Onze nieuwe verlichting bevat geen driver. Hierdoor is het nagenoeg onderhoudsvrij."

"

Wij zijn erg positief over de nieuwe LED armaturen en plaatoplossingen van INDO.

Gemeente Landerd

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

De LED oplossingen van Saled een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt van tevoren altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?

Ontvang meer informatie

Meer informatie

[fc id='2'][/fc]