LED Plaatoplossingen

LED plaatoplossingen
met 250.000 branduren

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Wij leveren complete LED armaturen, LED plaatoplossingen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

In samenwerking met INDO Lighting Ltd. heeft Saled revolutionaire LED plaat oplossingen op de markt gebracht. Deze innovatieve en duurzame plaatoplossingen beschikken, net zoals de LED armaturen van INDO, over de revolutionaire Direct Drive® technologie. De INDO plaatoplossing is al voor ruim 70 verschillende armaturen beschikbaar, waaronder de Arc, Iridium, Saffier en de Metronomis. De plaatoplossing heeft een levensduur van 250.000 branduren en wordt met 10 jaar garantie op de complete oplossing geleverd.

Naast de INDO LED plaatoplossing, beschikken we ook over de SOX plaatoplossing. de SOX plaatoplossing is geschikt voor drie typen armaturen: SRS, SRM en SFD. Het unieke van deze oplossing is dat deze voldoet aan de normen van Rijkswaterstaat. U zult deze plaatoplossingen dan ook voornamelijk terugzien langs de Nederlandse snelwegen of op industrieterreinen.

Benieuwd naar de toepassing van onze duurzame INDO LED plaatoplossingen voor de openbare ruimte?

Ook overstappen op LED plaatoplossingen?

Saled
LED plaatoplossingen

LED plaatoplossing Saled

INDO LED plaatoplossing

De INDO Direct Drive® technologie is een baanbrekende LED verlichtingstechnologie die ontworpen is om de betrouwbaarheid en levensduur van een plaatoplossing aanzienlijk te verbeteren door het meest slijtgevoelige component te verwijderen: de driver. Dit component is vaak al na enige jaren toe aan vervanging, terwijl de plaatoplossing zelf nog veel langer mee kan. Een LED driver is een groot component dat erg warm kan worden: ongeveer 30° tot 40° warmer dan de omgevingstemperatuur. Door de LED driver te verwijderen kan vrij eenvoudig de betrouwbaarheid en de levensduur worden verhoogd. 

De INDO LED plaatoplossing heeft een levensduur van 230.000 branduren met een LB normering van L80B50 en wordt met 10 jaar garantie op de complete oplossing geleverd. Hiernaast is de plaatoplossing automatisch dimbaar en ook leverbaar met een dimregime. Een dimregime houdt in dat de LED verlichting om 22:00 uur dimt naar 70%, om 00:00 uur naar 50% en om 06:00 uur weer automatisch teruggaat naar 100%, wat zorgt voor extra besparing.

SOX LED plaatoplossing

De SOX LED plaatoplossing heeft een verwachte levensduur van 100.000 branduren, terwijl de conventionele SOX lamp na 12.000 branduren al 20% uitval heeft en na 18.000 branduren maar liefst 50%. Hiernaast beschikt de SOX plaatoplossing over een programmeerbare Xitanium LED driver, waarmee het gebruik geoptimaliseerd kan worden. Met deze driver kunnen er verschillende dimprogramma’s ingesteld worden, waardoor u meer bespaart op rustigere tijden.

Onlangs heeft Rijkswaterstaat de conventionele SOX lampen op de snelweg A12, ter hoogte van knooppunt Lunetten, laten vervangen door LED verlichting. De conventionele SOX lampen zijn vervangen door de SOXLEDmodule. De toegepaste module is SFD lijnverlichting, type SFD253. Dit type is recent goedgekeurd door Rijkswaterstaat en in samenwerking met installateur Spie zijn er 133 geplaatst.

sox lampen

Saled INDO LED plaatoplossingen

Voordelen van LED plaatoplossingen

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

INDO LED plaatoplossingen

Zoals gezegd bevatten de producten van INDO geen driver meer en zijn hierdoor ontworpen voor de lange termijn en met maximale betrouwbaarheid. Doordat de huidige armaturen worden hergebruikt, wordt kapitaalvernietiging tegengegaan. Door het weglaten van de slijtage gevoelige onderdelen wordt onderhoud tot een minimum beperkt. Bovendien zijn de plaatoplossingen zeer eenvoudig en snel te installeren, waardoor ook hier de kosten laag blijven. Ook zijn de platen standaard dimbaar en kunnen deze voorzien worden van een dimregime waardoor extra besparing kan worden gerealiseerd.

“50% energiebesparing per jaar” 

Onlangs koos Gemeente Landerd wederom voor LED verlichting van Saled. Na in 2019 al 700 Retrofit LED lampen geïnstalleerd te hebben, plaatsten we nu de nieuwste INDO plaatoplossingen. Hierdoor bespaart de gemeente jaarlijks meer dan 50% energie.

Wilt u meer over dit project lezen? Bekijk dan het artikel.

Stap over op de LED plaatoplossingen van Saled en
draag bij aan een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel inwoners belangrijk dat het gemeente waarin zij wonen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als gemeente kunt u aan uw inwoners kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoorde stappen zet.

 

Verduurzamen van de openbare ruimte? Wij hebben de LED (plaat)oplossing!

LED plaatoplossingen met minimaal 230.000 branduren bij L80B50? Maak kennis met de INDO plaatoplossingen van Saled met een unieke Direct Drive technologie. Alle voordelen ontdekken? 

Bekijk de video!

Direct de brochure aanvragen

& Ontdek alle voordelen van deze LED plaatoplossingen van Saled en wat dit voor uw gemeente kan betekenen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemeente Heerlen

"Er wordt jaarlijks tot wel 60%
bespaard op de energierekening"

openbare verlichting led plaatoplossing gemeente Heerlen
LED plaatoplossingen Landerd

"

Wij zijn erg positief over de nieuwe LED armaturen en plaatoplossingen van INDO.

Gemeente Landerd

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]