Sox lamp vervangen door led
Bel mij terug

Veel straatverlichting is voorzien van de conventionele SOX lamp. Saled heeft een LED vervanger voor alle type SOX lampen, zoals de Philips SOX-E 18W, SOX-E 36W en SOX-E 66W. Met LED lampen bespaart u tot wel 50% op energiekosten.

Deze energiezuinige LED lichtbronnen kunnen de SOX lamp 1 op 1 vervangen. Hierdoor hoeft u uw armaturen niet onnodig te vervangen voor nieuwe, dure LED armaturen.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug

SOX lampen vervangers

LED LS-S
De LED LS-S is ontwikkeld om de huidige SOX armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron met een hoge RA waarde. Verkrijgbaar in 5 verschillende lengtes en wattages.

Meer informatie:
Technische specificaties »

LED PS-T
Vervang uw huidige PL-T of Dulux T/E voor een energiezuinige LED PS-T lamp. De lamp is leverbaar met de GX24, E27 of B22 lampvoet. Omdat de PS-T lamp op 230 volt werkt moet de conventionele (E)VSA worden uitgeschakeld.

Meer informatie:
Technische specificaties »

INDO LED Gear Trays
De INDO LED plaatoplossingen zijn ontworpen om te werken met maximale betrouwbaarheid voor de lange termijn. De plaatoplossingen van INDO hebben namelijk geen driver of andere onderdelen die hevig aan slijtage onderhevig zijn. Dit verminderd het energieverbruik drastisch evenals de onderhoudskosten gedurende de levensduur van de plaatoplossing.

Meer informatie:
Bekijk alle INDO LED Gear Trays »

SOX lamp in LED? Saled heeft een unieke oplossing

Onze producten
Om de oude SOX armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron heeft Saled een LED PS-T en LED LS-S ontwikkeld, verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages. Deze LED SOX lamp substituten zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K. Optioneel is ook een warm oranje kleur: 2200K. Alle LED lichtbronnen creëren een betere lichtbeleving en zijn leverbaar met B22, E27 en E40 voet.

SOX armatuur ombouwen naar LED
Het is eenvoudig om uw conventionele SOX armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen 1-op-1 in de bestaande fitting worden geplaatst. De LS-S 45W en 54W beschikken over een externe driver. De overige LED lichtbronnen beschikken over een interne driver, waardoor alleen de fase- en de nuldraad doorverbonden hoeven te worden met de lampvoet.

Lange levensduur
De Saled lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u 3x minder remplace uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Saled lichtbron het gebruik van een VSA overbodig en kan dus geen storing meer opleveren of uitvallen.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij de levering van SOX lamp alternatieven:

 

 

 

 

 

Prijslijst SOX lamp vervangers

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug