Direct besparen? Vervang uw SOX lampen door LED.

Wij vervangen eenvoudig en snel uw SOX lampen voor duurzame LED verlichting. Hiermee bespaart u tot 65% op de energiekosten.

Overstappen op Saled
SOX vervangers

Wij maken overstappen zo eenvoudig mogelijk.

Onze SOX plaatoplossing is geschikt voor drie typen armaturen: SRS, SRM en SFD. Het unieke van deze oplossing is dat deze voldoet aan de normen van Rijkswaterstaat. U zult deze SOX vervangers dan ook voornamelijk terugzien langs de Nederlandse snelwegen, provinciale wegen of op industrieterreinen. 

Om de oude SOX armaturen te voorzien van een duurzame en energiezuinige LED lichtbron, ontwikkelde Saled een LED PS-T en LED LS-S, verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages. Deze LED SOX lamp substituten zijn leverbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K. Optioneel is ook een warm oranje kleur: 2200K. Alle LED lichtbronnen creëren een betere lichtbeleving en zijn leverbaar met B22, E27 en E40 voet.

0
gemeenten gingen u voor
0 %
besparing

Rik Egberts

Accountmanager OVL en
Agrarische sector

Dit levert overstappen op SOX vervangers op.

Zo stapt u zorgeloos over op
de SOX lamp

Maak een afspraak met één van onze experts

Samen kijken we naar mogelijkheden en helpen we u bij het maken van de beste keuze.

We kiezen samen passende verlichting voor uw gemeente

Met behulp van een lichtberekening bepalen we de juiste instellingen voor uw verlichting.

Verlichting geïnstalleerd? Begin direct met besparen.

Uw installateur installeert de nieuwe LED verlichting en u begint direct met besparen.

Bespaar nu met SOX vervangers

Saled SOX verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast heeft LED verlichting een veel langere levensduur, daarom is het veel goedkoper in onderhoud. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw gemeente is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan wel tot 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

SOX armatuur ombouwen naar LED

Het is eenvoudig om uw conventionele SOX armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen één-op-één in de bestaande fitting worden geplaatst. De LS-S 45W en 54W beschikken over een externe driver. De overige LED lichtbronnen beschikken over een interne driver, waardoor alleen de fase- en de nuldraad doorverbonden hoeven te worden met de lampvoet.

Tot 60% besparing

Inmiddels maken al veel gemeenten in Nederland gebruik van onze SOX vervangers. Hierdoor besparen zij jaarlijks tot wel 60% aan energiekosten! Benieuwd naar klantverhalen? U leest ze op onze nieuwspagina.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Kies voor ervaring
Kies voor kwaliteit

Wij leveren complete LED armaturen én LED retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. De LED producten van Saled zijn van zeer hoge kwaliteit. Saled beschikt over verschillende kwaliteitskeurmerken. U ontvangt daarom altijd een garantie van minimaal drie jaar.

Stap over op SOX LED verlichting van Saled en draag bij aan
een beter milieu

SOX LED lampen kennen vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel inwoners belangrijk dat het gemeente waarin zij wonen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als gemeente kunt u aan uw inwoners kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoorde stappen zet.

Ontdek hoeveel u kunt
gaan besparen!

Benieuwd hoeveel u kunt besparen wanneer u overstapt naar SOX LED verlichting? Laat uw gegevens achter en ontdek het direct.

"

Wij besparen jaarlijks tot wel 65% energie.”

Gemeente Heerlen

Bespaar met de SOX LED oplossingen van Saled op uw energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Win-win!

De SOX vervanger van Saled
een kostbare aangelegenheid? Echt niet!

Steeds meer gemeenten kiezen voor het toepassen van LED verlichting vanwege de grote besparing op energie- en vervangingskosten en de korte terugverdientijd. Daarnaast brengt de overstap naar LED verlichting gemeenten dichterbij het behalen van de doelstellingen uit het landelijke energieakkoord. Saled maakt vooraf altijd een berekening van de jaarlijkse besparingen.

Ook substantieel besparen op uw
energie- en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

Deze gemeenten
gingen u voor

Ontvang meer informatie

Meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]