Actueel

Verbeterde showroom met LED verlichting voor Leertouwer Soest

showroom led verlichting

Wat een verbetering! Door de showroom te verbouwen en de scooters en motoren uit te lichten met LED verlichting is de showroom van Leertouwer in Soest erg mooi geworden. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder…

In augustus 2022 heeft Saled al de conventionele verlichting vervangen in het magazijn. Toen werden IP65 armaturen geplaatst, met bewegingssensoren die voor extra besparing zorgen.

Showroom LED verlichting

Om de scooters en motoren van Leertouwer op de juiste manier uit te lichten, werden er LED Railspots geplaatst. Deze armaturen zijn ideaal voor winkels, showrooms en gangen. Vooral voor winkels is de railspot erg fijn omdat u op deze manier de producten mooi kunt uitlichten. Dit is een belangrijk element waardoor er zelfs meer omzet gerealiseerd wordt. Hoe dit precies zit, leest u hier. In mei was de officiële opening van de nieuwe, heringerichte showroom. Klanten en zakelijke contacten waren van harte uitgenodigd om bij Leertouwer te komen kijken.

showroom led verlichting

Besparen op de energierekening met LED

LED verlichting zorgt voor veel voordelen. Gemiddeld gaat een bedrijf bij de overstap op LED gemiddeld 50% besparen op de energierekening. Doordat LED meer branduren heeft dan conventionele verlichting, bespaart Leertouwer ook op de aanschaf- en onderhoudskosten van de LED Railspots. Daarnaast is LED beter voor het milieu omdat de uitstoot van zowel CO² als zwavel wordt gereduceerd.

Nieuwe verlichting voor uw showroom

Is uw bedrijf ook toe aan vernieuwing? Naast LED Railspots, heeft Saled nog veel meer passende LED oplossingen voor uw showroom. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en ontvang een gratis lichtadvies voor uw gebouw.

showroom led verlichting

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]