Actueel

Sporthal verlichting Rijnlands Lyceum Oegstgeest

sporthal verlichting

De verlichting van de sporthal van het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest is nu ‘smart’ door de LED panels van Saled.

140 LED panelen werden in de sporthal van Rijnlands Lyceum Oegstgeest geplaatst. Door hier een dimbare DALI driver aan toe te voegen kan de verlichting via een Helvar smart lighting systeem gedimd worden. Dit is zeer energiezuinig voor een schoolinstelling.

Wat is DALI?

DALI staat voor Digital Adressable Lighting Interface, een innovatief systeem waarbij er volledige controle over het verlichtingssysteem is. Zo is het mogelijk om de LED panels te groeperen en voor elke individuele LED panel in de sporthal andere mogelijkheden in te stellen. Saled heeft dit smart systeem voor Rijnlands Lyceum ingesteld, maar ook uitleg gegeven zodat zij dit zelf te allen tijden kunnen doen. Zie onderstaande afbeelding voor een voorbeeld hoe de sporthalverlichting ingesteld kan worden.

sporthal verlichting

Besparen met sporthalverlichting

De LED sporthalverlichting zorgt voor 68% energiebesparing ten op zichte van de oude verlichting. Van een verbruik van 38438 kWh gaat de school naar 12355 kWh verbruik per maand. De uitstoot van CO2 en zwavel is verminderd met 14763 kg en 11085 gr zwavel.

sporthal verlichting
Het Rijnlands Lyceum is een internationale school voor het voortgezet onderwijs, gevestigd in Oegstgeest. De school is onderdeel van Stichting Rijnlands Lyceum; met acht scholen op zes onderwijslocaties.

Vraag een gratis lichtadvies aan

Kom in contact met de ervaren accountmanagers van Saled en ontvang een gratis lichtadvies voor uw gebouw. Door over te stappen op LED verlichting zal u elke maand aanzienlijk meer gaan besparen dan met uw huidige, conventionele verlichting. Meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]