Actueel

LED verlichting van Saled in het magazijn bij Leertouwer Soest

led verlichting magazijn

Leertouwer is een familiebedrijf dat alle denkbare onderdelen voor scooters en motoren levert. Saled verving in augustus de verlichting in het magazijn. Binnenkort wordt de showroom voorzien van LED.

De conventionele lampen in het magazijn waren dermate verouderd dat de lampen nauwelijks nog licht gaven en het personeel amper zicht had. Saled heeft alle conventionele verlichting vervangen voor de LED IP65. Ook werden er bewegingssensoren geplaatst. Hierdoor gaat Leertouwer extra besparen, omdat de verlichting alleen aangaat wanneer er beweging wordt geconstateerd in dat specifieke gedeelte van het magazijn.  

Voordelen van LED verlichting

LED zorgt voor vele voordelen. Gemiddeld gaat een bedrijf al snel 65% jaarlijks besparen op de energierekening. Doordat LED meer branduren heeft dan conventionele verlichting, bespaart Leertouwer ook op de aanschaf- en onderhoudskosten. Daarnaast is LED beter voor het milieu omdat de uitstoot van zowel CO² als zwavel wordt gereduceerd.

Ook LED verlichting voor uw magazijn en showroom?

Neem contact op met één van onze accountmanagers. Wij kijken graag met u mee welke LED oplossing het meest geschikt is voor uw situatie. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]