Actueel

Meer omzet voor uw winkel met LED verlichting voor de retail

led verlichting retail

De juiste verlichting in een winkel is een belangrijk element voor een betere omzet van uw bedrijf. Met een perfecte belichting zien uw producten er aantrekkelijker uit voor de klant. LED verlichting zorgt voor een bepaalde sfeer, presentatie en gevoel. Dat is niet alles, LED zorgt voor nog veel meer voordelen voor uw winkel.

De voordelen van LED verlichting zijn enorm. Door uw producten goed uit te lichten met bijvoorbeeld LED Railspots, zullen deze producten er echt ‘uitspringen’ voor de klant. U stimuleert hiermee uw klant tot aankoop door de investering die u hebt gedaan in nieuwe verlichting. Lees hier over Zandbergen Shoes, een schoenenwinkel in De Bilt, die profiteert van de voordelen van LED Railspots in de winkel. Deze LED lamp kunt u richten op specifieke producten, waardoor bepaalde belangrijke details geaccentueerd worden en beter tot hun recht komen. Op deze manier trekt u extra de aandacht van de klant.

led verlichting retail

Nog meer voordeel

LED verlichting zorgt ook voor een positief effect op de medewerkers. Conventionele verlichting flikkert namelijk, maar LED doet dit niet. De flikkering is niet altijd met het blote oog te zien, maar heeft wel degelijk effect op de mens. Onze LED producten hebben een flicker free driver.

Als u nu overstapt op LED verlichting voor de retail gaat u als onderneming ook flink besparen op de energierekening. Onze LED lampen zorgen voor een jaarlijkse besparing van ruim 50%. U draagt eveneens bij aan een beter milieu omdat de uitstoot van CO₂ en zwavel flink gereduceerd wordt. Door de huidige hoge energieprijzen heeft u de investering in LED snel terugverdiend.

Showroom & etalage verlichting

Het belangrijkste moment tussen de klant en het bedrijf: de eerste indruk. Vaak gebeurd dit tijdens de eerste blik op de etalage of showroom. Goede verlichting is dan alles. Het oog van de klant wordt meteen getrokken als er gebruik wordt gemaakt van LED verlichting in de showroom of etalage én de lampen zo zijn ingesteld dat deze de producten op een juiste manier uitlichten. Onze ervaren accountmanagers kunnen u hier bij helpen.

Bent u aangesloten bij het Vakcentrum, dan ontvangt u exclusief 25% korting op alle LED oplossingen van Saled.

led verlichting retail

Ook overstappen op retailverlichting van Saled?

Presenteer uw producten in het juiste licht aan de klant met LED verlichting van Saled. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies voor uw onderneming.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]