Actueel

Als LED verlichting voor 50% besparing zorgt, stapt u dan vandaag nog over?

besparing

Passende LED oplossingen voor iedere branche: bij Saled bent u aan het goede adres. Door hoogwaardige LED verlichting profiteren veel organisaties in de openbare ruimte, utiliteit en tuinbouw van enorme besparingen. Dit wilt u toch ook?

Voor veel organisaties zit er meer haast achter het overstappen op LED verlichting. Dit komt door bijvoorbeeld de energielabel c verplichting voor kantoren en de uitfasering van de conventionele PL lamp, wat weer veel gemeenten in Nederland raakt. Andere bedrijven kiezen voor LED vanwege het duurzame aspect. En laten we eerlijk zijn: de huidige energieprijzen raakt echt iedereen en dat is ook dé reden om de stap te zetten naar nieuwe verlichting.

Waarom overstappen op LED goed is voor uw bedrijf

LED geeft een professionele uitstraling aan uw organisatie. Of het nu in uw showroom is om producten goed uit te lichten, bij de sportclub om reclame te maken of om openbare ruimtes te verlichten: betere verlichting zorgt voor een mooiere uitstraling.

Een flinke besparing is vaak reden nummer één voor organisaties om over te stappen op LED verlichting. Zo bespaart u al snel jaarlijks 50% op uw energierekening. Doordat LED verlichting langer meegaat dan conventionele verlichting, bespaart u ook op onderhoudskosten. LED stoot ook minder CO² en zwavel uit en zorgt voor een lager energieverbruik. Door de hoge (energie)prijzen is uw investering in nieuwe verlichting alweer snel terugverdiend.

Waarom LED van Saled [50% besparing en meer]

Bent u nog niet overtuigd? We leggen hieronder nog in het kort de voordelen van onze LED uit.

  • Passende LED verlichting voor iedere branche
  • Een besparing van 50%
  • Ervaren accountmanagers, gedreven monteurs
  • Compleet nieuwe armaturen met lichtbron
  • Óf lichtbron vervangen als het armatuur nog in goede staat is (= onze retrofit methode)
  • Lampen en plaatoplossingen op maat gemaakt (in het bijzonder voor de openbare ruimte)
  • Meer dan 180 gemeenten in Nederland als referentie voor onze LED straatverlichting
besparing

Martijn Duijts, Vakbeheerder openbare ruimte Gemeente Oss:

“De gelijkmatigheid en spreiding van de verlichting is echt bizar. We zijn heel blij met deze gepersonaliseerde lichtbron. Het voelde voor ons als een hele opgave om de juiste LED verlichting te vinden, maar Saled heeft ons er ontzettend goed mee geholpen. Op deze manier hebben we ons besparingsdoel ruimschoots behaald”

Maak vandaag nog duurzame stappen

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of een offerte. Laten we samen Nederland een stukje duurzamer maken!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]