Actueel

Gemeente Waalwijk draagt bij aan een circulaire economie

circulaire economie

Steeds meer gemeenten stappen over op duurzame LED straatverlichting. Ook Gemeente Waalwijk wilde graag haar huidige ARC80 armaturen verduurzamen. Via aannemer Konings-groep kwam de gemeente bij Saled terecht. De aannemer was al bekend met onze plaatoplossingen en adviseerde deze ook aan Gemeente Waalwijk.

De gemeente Waalwijk is een nieuwe opdrachtgever van Saled en was na de eerste levering erg enthousiast over de resultaten met de INDO Plaatoplossingen, waar een vervolgbestelling voor een nieuw project uit voortkwam.

Bijdragen aan een circulaire economie

  • 50% energiebesparing
  • Standaard Dali Dimbaar met 28% extra besparing op het energieverbruik
  • 10 jaar garantie en geen onderhoud nodig tijdens de 250.000 branduren
circulaire economie

De voordelen van LED straatverlichting

Dankzij de LED plaatoplossingen zal de gemeente Waalwijk tot wel 50% energie besparen. Doordat de INDO plaatoplossingen standaard Dali Dimbaar zijn, kan er een dimregime toegepast worden. Dit systeem dimt de verlichting op rustige tijden, bijvoorbeeld in de nacht. Het dimregime op het LED armatuur bespaart de gemeente nog eens 28% extra op het energieverbruik. De plaatoplossingen hebben tien jaar garantie en geen onderhoud nodig tijdens de 250.000 branduren. Daar komt nog bovenop dat deze innovatieve en duurzame armaturen beschikken over de revolutionaire Direct Drive® technologie. Wat dit precies inhoudt leest u hier.

circulaire economie

Bent u klaar om een duurzame stap te zetten?

Momenteel zijn de energieprijzen flink gestegen, ook voor gemeenten. Bespaar op deze kosten door over te stappen op duurzame LED verlichting. Gemeente Papendrecht, Altena en Oss en 180 andere gemeenten gingen u al voor. Neem contact op met Jeroen van Beek of Rik Egberts, onze Sales- en Accountmanager voor de openbare ruimte.  

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]