Actueel

Energiezuinigere productiehallen door LED voor Bravilor Bonamat Heerhugowaard

LED armatuur

De productiehallen van koffiemachine fabrikant Bravilor Bonamat zijn nu duurzaam verlicht met LED armaturen van Saled. Het bedrijf profiteert direct van de betere verlichting tijdens de werkzaamheden in de hallen.

De huidige verlichting werd vervangen door nieuwe LED armaturen die in de bestaande lichtlijnen gemonteerd werden. Hierdoor kunnen de lichtlijnen gehandhaafd blijven. De nieuwe LED verlichting zorgt voor een fijnere lichtbeleving. Dit houdt in dat de concentratie van de medewerkers zal verbeteren vanwege het heldere licht. Bravilor Bonamat is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar bestaat. De koffiemachines in de fabriek in Heerhugowaard worden gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. De koffiemachines zijn betrouwbaar, hebben een laag energieverbruik en een lange levensduur.

Het bedrijf is erg tevreden over de nieuwe verlichting en de installatie door onze gespecialiseerde monteurs. Het LED armatuur zorgt voor meer en rustiger licht. Voorheen waren niet alle conventionele armaturen hetzelfde, nu is er een betere lichtverdeling doordat alle LED armaturen dezelfde lumen output hebben.

Het verschil met LED en conventionele verlichting (links: Saled LED verlichting, rechts: oude, conventionele verlichting)
Oude verlichting
Nieuwe verlichting

Duurzame keuze met nieuw LED armatuur

Met onze LED verlichting zal Bravilor Bonamat aanzienlijk minder kWh verbruiken. Dit zorgt voor een gemiddelde energiebesparing van 50% op de energierekening. Overstappen op LED is een duurzame keuze; de CO²-uitstoot zal minstens 50% reduceren, ook heeft onze verlichting een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is de investering snel terugverdiend. Met de nieuwe verlichting draagt Bravilor Bonamat bij aan een beter milieu. Het bedrijf kan aan de klant kenbaar maken dat zij maatschappelijk verantwoord onderneemt.

Ook profiteren van de voordelen van LED verlichting?

Neem ook duurzame stappen binnen uw bedrijf, kies voor hoogwaardige LED verlichting voor gebouw & industrie. Of neem contact met ons op voor andere mogelijkheden.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]