Project

Emerson

terugverdientijd led verlichting

Het mooie kantoorgebouw met fijne, open ruimtes van Emerson Automation Solutions Rijswijk is nu duurzaam verlicht met LED. Bijna 900 lampen werden vervangen, een investering die al binnen 1,7 jaar is terugverdiend.

Vooral LED Downlighters en retrofit T6 Tubes werden door de Saled elektromonteurs geplaatst in het Emerson kantoorpand in Rijswijk. Bijna 900 LED lampen verlichten nu de begane grond en vijf verdiepingen: waaronder kantoorruimtes, vergaderruimtes, kantine en andere eet- en loungegedeeltes.

Door LED vindt er minder uitstoot van CO² en zwavel plaats, voor het kantoorpand van Emerson Rijswijk is dit 62806 kg CO² en 47160 gr zwavel. 

Ook erg belangrijk: een jaarlijkse besparing van 110965 kWh. Dit staat gelijk aan 65% besparing op de energierekening voor Emerson Automation Solutions. De investering in de nieuwe verlichting is in 1,7 jaar terugverdiend!

Bewust voor duurzaamheid kiezen

Één van de voordelen van LED verlichting is het duurzame aspect. Als bedrijf is het erg prettig om naar de buitenwereld te kunnen communiceren dat u duurzaam bezig bent. Voor Emerson betekent dit een goed voorbeeld geven voor medewerkers en klanten. Goede verlichting in kantoorruimtes zorgt namelijk voor betere uitstraling en een betere concentratie.

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]