Project

Hoofdkantoor Heijmans

led lampen

Het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen werd voorzien van 5.000 LED lampen van Saled; twee gebouwen; één van negen verdiepingen en één van vijf en een parkeergarage.

Van de 5.000 lampen was het grootste gedeelte onderdeel van onze retrofit methode. Dit houdt in dat we de huidige armaturen zo ombouwen dat ze geschikt worden voor LED verlichting. Door de retrofit oplossingen bespaart Heijmans op de aanschaf van compleet nieuwe armaturen en de installatie daarvan omdat de armaturen nog in een goede staat verkeerden. Daarmee is het ook enorm duurzaam: met retrofit gaan we kapitaalvernietiging tegen. Denk bij retrofit aan LED vervangers voor de conventionele Tubes (TL buizen) en PL lampen.

Daarnaast werden energiezuinige Downlighters, Plafonnières, Panel Lights door de Saled elektromonteurs geplaatst. De LED lampen zorgen voor 256.705 kWh besparing per jaar en 145.296 kg minder CO² uitstoot.

LED lampen in parkeergarages

In de meeste parkeergarages is zowel overdag als in de avond en ‘s nachts voldoende licht nodig. Door de vele branduren is het energieverbruik hoog. Wanneer er nog conventionele verlichting wordt gebruikt, lopen de energiekosten flink op. Heijmans koos voor de duurzame LED oplossingen van Saled, hierdoor kunnen zij nu fors besparen op energiekosten. Tevens wordt er extra bespaard doordat er IP65 armaturen met bewegingssensoren, beweging terugdim functie en noodunits in de Heijmans parkeergarage werden geplaatst.

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]