LED verlichting voor
utiliteit

Hoogwaardige LED verlichting
voor utiliteit

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor utiliteit. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting voor onder andere retail, scholen en kantoren zorgt niet alleen voor een besparing van ruim 65% op uw energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Saled heeft verschillende typen verlichting in het assortiment die toegepast kunnen worden in uw gebouw. 

Vragen over onze LED verlichting voor utiliteit?

LED verlichting voor...

led spots winkelverlichting

Overstappen op LED verlichting
voor utiliteit

Saled is gespecialiseerd in conventionele armaturen geschikt maken voor LED. Dit doen we door de retrofitmethode toe te passen. De bestaande conventionele verlichting wordt dan omgebouwd, zodat ze geschikt zijn voor het plaatsen van LED verlichting. Met retrofit kiezen wij voor duurzaam en gaan we kapitaalvernietiging tegen. 

Onder de noemer ”Utiliteit” vallen velen sectoren en bedrijfstakken. Hierboven vindt u alle bedrijven waar wij nieuwe armaturen inclusief lichtbronnen voor leveren. 

Kan ik besparen met
LED verlichting?

Door over te stappen op LED verlichting zal uw bedrijf jaarlijks aanzienlijk meer gaan besparen. Zo kunt u met onze LED oplossingen minstens 50% besparen op uw energierekening en ruim 50% minder CO² en zwavel uitstoten. Door deze besparingen is uw investering al snel terugverdiend.

LED verlichting gebouwen

Retrofit methode = geen kapitaalvernietiging

In deze video wordt de retrofitmethode toegepast. Tijdens het Horizon College project in Hoorn hebben we dankzij deze methode de bestaande armaturen van conventionele verlichting om kunnen bouwen. Op deze manier zijn ze geschikt voor het gebruik van LED lampen. Zo gaan wij kapitaal- vernietiging tegen.  

Flink besparen op uw energierekening?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

[fc id='2'][/fc]