Saled vervangt SOX lamp als antwoord op productiestop Philips Lighting B.V.

Philips Lighting B.V. heeft al haar afnemers laten weten per juni 2019 te stoppen met de productie van SOX-lampen. Saled heeft hierover uiteraard ook bericht gekregen en heeft met de PS-T en LS-S reeds een passend alternatief in huis.

Oplossingen en andere mogelijkheden
Voor alle afnemers van de SOX-lamp heeft Saled met de PS-T en LS-S een passend antwoord op de aangekondigde productiestop in huis. De SOX-lamp kan namelijk 1-op-1 vervangen worden door deze alternatieve LED-lichtbronnen. Hierbij kan worden gewerkt volgens de retrofit-methode. Zo blijft de bestaande armatuur behouden, maar kan er dus wel een nieuwe LED lamp geïnstalleerd worden. De LED PS-T en LED LS-S zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en wattages.

Ook is het uiteraard mogelijk om de gehele armatuur te vervangen. Saled biedt u graag persoonlijk advies aan voor geschikte vervangingen en deze nieuwe LED-technologie.

Einde SOX lamp een logisch gevolg van technologische ontwikkelingen
Het verdwijnen van de SOX-lamp is een logisch gevolg door de dalende vraag naar conventionele verlichting. Deze daling komt door grote technologische ontwikkelingen van duurzame LED-oplossingen. Voor alle typen verlichting in de openbare ruimte zijn tegenwoordig namelijk ook LED-alternatieven te verkrijgen. Deze zijn een stuk duurzamer en zullen dus de voorkeur krijgen.

Vrijdag 28 juni a.s. is de allerlaatste mogelijkheid om SOX-lampen te bestellen, hierna zullen deze iconische lichtbronnen definitief verdwijnen uit het assortiment van Philips en kunnen deze ook niet meer geleverd worden.

Bent u geïnteresseerd in LED vervangers van de SOX lamp? 
Neem geheel vrijblijvend contact op met Saled!

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
[]
1 Step 1

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en u wordt teruggebeld door één van onze medewerkers:
AanhefAanhef
TijdstipWanneer kunnen we u het beste bereiken?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right