Actueel

Saled Nederland is verhuisd!

Na 10 jaar is het tijd voor een nieuwe stap. Saled Nederland B.V. breidt zich uit en we zijn verheugd om aan te kondigen dat wij zijn verhuisd naar een gloednieuw hoofdkantoor: een prachtig nieuw en energieneutraal gebouw gevestigd op het centraal gelegen bedrijventerrein Haarbrug-Zuid in Bunschoten. Ons nieuwe adres is:

Saled Nederland B.V.
Het Steenland 17
3751 LA
 Bunschoten–Spakenburg
Nederland
 
Vanuit deze locatie zijn we in staat om heel Nederland efficiënt te bedienen van nieuwe en innovatieve LED oplossingen. We kijken ernaar uit om de toekomst vanuit deze locatie verder vorm te geven. Saled Nederland is bij de entree van Bunschoten-Spakenburg, vanuit Amersfoort, direct aan de rechterzijde bereikbaar vanaf de Amersfoortseweg. We hopen u binnenkort te verwelkomen in ons nieuwe hoofdkantoor.

 

Team Saled

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]