Actueel

Saled levert ruim 8600 lampen aan Pilkes voor remplace Gemeente Huizen

Gemeente Huizen gaat de komende maanden ruim 8600 conventionele OVL-lichtbronnen vervangen door energiezuinige en duurzame LED-lichtbronnen van Saled LED verlichting. Installateur Pilkes begint eind oktober met de vervanging van de lichtbronnen, waarbij de bestaande armaturen hergebruikt worden. Naar verwachting is het project eind januari 2016 afgerond.

De Noord-Hollandse gemeente verwacht met de vervanging van de conventionele OVL-lichtbronnen een energiebesparing van minimaal 60% te realiseren. Omdat LED ten opzichte van conventionele verlichting drie keer langer mee gaat, wordt er ook bespaard op vervangingskosten. Door de dubbele besparing is de complete investering naar verwachting binnen drie jaar terugverdiend. Eind oktober start installateur Pilkes Infra met de omzetting van de in totaal 8642 lichtbronnen. De oplevering is gepland op 31 januari 2016.

Eerder al heeft Saled de gemeenten Oss, Zwolle en Nijkerk voorzien van duurzame LED verlichting. Door de retrofit oplossing van Saled, waarbij bestaande armaturen hergebruikt worden, kunnen (lokale) overheden met een relatief kleine investering gemakkelijk voldoen aan het energieakkoord. De Saled PS-L (Basic/HP), BS-S (Basic/HP), PS-T, PS-L Wide en LS-S zijn sinds kort beschermd door een modelrecht, terwijl er ook een octrooiaanvraag voor deze lichtbronnen is ingediend.

Lees hier meer over Saled openbare LED verlichting.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]