Actueel

Saled zet verlichting Jumbo Van Wincoop om naar LED

winkelverlichting

Begin december heeft Saled de complete verlichting van supermarkt Jumbo Van Wincoop omgezet naar duurzame LED winkelverlichting. De in Bunschoten gevestigde Jumbo gaat hierdoor flink besparen op energiekosten. Daarnaast zal de CO2-uitstoot van het pand – dat gevestigd is aan De Ziel – flink worden gereduceerd.

Alle conventionele verlichting in de fraaie en ruime supermarkt is vervangen door moderne en duurzame LED verlichting. Zo zijn er nu een groot aantal LED Tubes geïnstalleerd, maar ook LED Downlighters en LED Vluchtwegverlichting. De overgang zal in totaal een energiebesparing opleveren van maar liefst 74.289 kWh per jaar. Daarnaast zal de CO2-uitstoot worden gereduceerd met meer dan 42048 kilogram per jaar.

“Alle producten zijn nu veel beter zichtbaar”
Een ander bijkomend voordeel is de verbeterde lichtbeleving. “Alle producten zijn nu veel beter zichtbaar. Wij horen van veel klanten dat het veel fijner en helderder is in de winkel”, aldus een tevreden Jan van Wincoop (eigenaar Jumbo Van Wincoop).

Meer supermarkten kozen al voor Saled
De Jumbo-vestiging in Bunschoten is de volgende supermarkt die kiest voor de kwaliteit van Saled. Meerdere Albert Heijn- en Jumbo-vestigingen kozen reeds voor de kwalitatief hoogwaardige LED verlichting van Saled. Bent u benieuwd naar de ervaringen van deze ondernemers en wat Saled voor uw supermarkt kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]