LED voor tandartsen

Bel mij terug

Voor iedere tandarts vormt de grote lichtbehoefte rondom behandelstoelen een grote kostenpost.

Met gemiddeld zo’n 50 branduren in de week kunnen de kosten van traditionele verlichting oplopen tot jaarlijks 400 euro per behandelstoel. Met een nieuwe oplossing van Saled, speciaal voor tandartsen, kunt u tot 70% besparen op uw energiekosten.

Direct contact of advies nodig?

Wij staan voor u klaar!

Rik Egberts
Verkoop Binnendienst

033 299 07 35

033 299 0735 Bel mij terug
De voordelen van Saled:
 Deskundige accountmanagers en adviseurs
Minimaal 3 jaar garantie
Grote voorraad, korte levertijden
 Ervaren installatieteams
De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Saled tandarts verlichting

Unieke LED oplossing

Speciaal voor tandartsen levert Saled een unieke LED oplossing van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Onze oplossing bestaat uit een vijftal LED Panel Lights, die naadloos in elk systeemplafond worden geïntegreerd. Gezamenlijk verbruiken deze vijf Panel Lights slechts 180 watt. Ten opzichte van traditionele verlichting betekent dit een gemiddelde energiebesparing van ruim 70%. Bovendien voldoen tandartsen hierdoor aan alle normen wat betreft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Patiëntvriendelijk: niet verblindend

De Panel Lights verblinden niet, en zijn daardoor zeer patiëntvriendelijk. Zonder dat de patiënt wordt verblind is er voor de tandheelkundig specialist meer dan voldoende licht. Stef de Graaf (Sales Director): “De Panel Lights worden fraai weggewerkt in de (systeem)plafonds, wat een strakke uitstraling geeft. Deze oplossing geeft ook nog eens veel minder hitte af. Met name in de zomerperiode zullen zowel patiënt als het personeel dit als zeer aangenaam ervaren.”

Gemiddeld 4 keer goedkoper

De aanschaf van deze duurzame oplossing van Saled is gemiddeld vier keer goedkoper dan bestaande oplossingen. De investering is al binnen drie jaar terugverdiend en levert in 10 jaar een netto besparing op van honderden tot duizenden euro’s per behandelstoel.

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie:

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Actueel

Saled levert verlichting aan 500+ organisaties, waaronder:

Onze werkwijze bij het leveren van tandarts verlichting:

 

 

 

 

 

Uitgelichte verlichting voor tandartsen

LED Panel Lights
Dé LED oplossing voor een nieuw plafond of ter vervanging van de conventionele armaturen met TL buizen in het systeemplafond. De panels zijn ultra dun, eenvoudig te plaatsen, en maken stoffige of vieze lamellen verleden tijd.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

LED Nood-/Vluchtwegarmaturen
Saled levert verschillende types nood- en vluchtwegverlichting, zowel in- als opbouw. De kwalitatief hoogwaardige LED's zorgen voor duidelijke en veilige vluchtwegverlichting. Alle varianten zijn uitgerust met een zelftestfunctie en 3-uurs accu's.

Meer informatie:
Technisch » | Algemeen »

Prijslijst tandarts verlichting

Benieuwd naar de prijzen van Saled LED Verlichting? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier in of neem vrijblijvend contact op. We adviseren u graag over de toepassing van LED verlichting.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Meer informatie of direct advies?

033 299 0735 Bel mij terug