LED verlichting voor
Tandartspraktijken

Hoogwaardige LED verlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED verlichting voor tandartspraktijken. Voor iedere tandarts vormt de grote lichtbehoefte rondom behandelstoelen een grote kostenpost.

Met gemiddeld zo’n vijftig branduren in de week kunnen de kosten van traditionele verlichting oplopen tot jaarlijks €400 per behandelstoel. Met een nieuwe oplossing van Saled, speciaal voor tandartsen, kunt u tot 70% besparen op uw energiekosten. 

Bent u ook geïnteresseerd in de producten van Saled voor uw praktijk? Neem dan gerust contact op.

Graag direct contact
met Saled?

Overstappen op Saled LED verlichting voor tandartsen

Speciaal voor tandartsen levert Saled een unieke LED oplossing van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Onze oplossing bestaat uit een vijftal LED Panel Lights, die naadloos in elk systeemplafond worden geïntegreerd. Gezamenlijk verbruiken deze Panel Lights slechts 180 watt. Ten opzichte van traditionele verlichting betekent dit een gemiddelde energiebesparing van ruim 70%. Bovendien voldoen tandartsen hierdoor aan alle normen wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Hoe ook uw tandartspraktijk
kan besparen

Onze Panel Lights verblinden niet en zijn daardoor zeer patiëntvriendelijk. Zonder dat de patiënt wordt verblind is er voor de tandheelkundig specialist meer dan voldoende licht. Stef de Graaf (Sales Director): “De Panel Lights worden fraai weggewerkt in de (systeem)plafonds, wat een strakke uitstraling geeft. Deze oplossing geeft ook nog eens veel minder hitte af. Met name in de zomerperiode zullen zowel patiënt als het personeel dit als zeer aangenaam ervaren”.

Tandartpraktijk Becker Geleen kiest voor nieuwe led verlichting van Saled

Saled Tandarts verlichting

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een groot aantal belangrijke voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo zorgt LED verlichting voor een veel mooier lichtbeeld. Daarnaast hebben LED lampen een veel langere levensduur, waardoor ze veel goedkoper in onderhoud zijn. Eén van de belangrijkste voordelen voor uw tandartspraktijk is de enorme energiebesparing van LED oplossingen. LED verlichting kan namelijk tot wel 65% zuiniger zijn. Hierdoor ziet men vaak een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

Gemiddeld vier keer goedkoper

De aanschaf van deze duurzame oplossing van Saled is gemiddeld vier keer goedkoper dan bestaande oplossingen. De investering is al binnen drie jaar terugverdiend en levert in tien jaar een netto besparing op van honderden tot duizenden euro’s per behandelstoel.

“70% energiebesparing met LED”

Veel tandartspraktijken zijn al overgestapt op LED verlichting. Zo ook Tandkeelkunde Kliniek d’Ouwe Haven. De praktijk voldoet door de nieuwe energiezuinige en duurzame LED verlichting aan alle normen wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen. De unieke, patiëntvriendelijke en duurzame oplossingen van Saled zijn ruim 70% zuiniger ten opzichte van de gebruikelijke traditionele verlichting bij tandartsen. Zonder dat de patiënt wordt verblind is er voor de tandheelkundig specialist meer dan voldoende licht.

Waarom LED
verlichting van Saled?

Waarom LED
verlichting van Saled?

Stap over op de LED oplossingen van Saled en draag bij een
een beter milieu

LED verlichting kent vele voordelen. Eén daarvan is de bijdrage aan een beter milieu. Vandaag de dag is het voor veel consumenten belangrijk dat het bedrijf waar zij zaken mee doen een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Als bedrijf kunt u aan de klant kenbaar maken dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

"

 De lampen verblinden niet en zijn daardoor zeer patiëntvriendelijk. Deze oplossing geeft ook nog eens veel minder hitte af, wat kostenbesparend werkt op de koeling van de behandelkamers.

Kliniek d’Ouwe Haven

Bespaar met de LED oplossingen van Saled op uw
energie- en vervangingskosten

Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een langere levensduur. Naast energiekosten bespaart u dus ook direct op vervangingskosten. Daarnaast is al onze verlichting voorzien van de vereiste veiligheids- en kwaliteitskeurmerken.

Overstappen naar LED verlichting van Saled kan voor energiebesparingen tot wel 65% zorgen. Daarnaast zal uw uitstoot van CO2 en zwavel substantieel gereduceerd worden. Zo kunt u maandelijks flink besparen, terwijl u ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. 

Ook substantieel besparen op uw energie-
en vervangingskosten?

Neem dan contact op met Saled. Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer informatie of
direct advies?
[fc id='2'][/fc]