Actueel

Tandheelkunde Kliniek d’Ouwe Haven opent haar deuren met duurzame LED verlichting

Op zaterdag 28 januari heeft de nieuwe tandheelkunde kliniek d’Ouwe Haven, gevestigd aan het Visrokersplein in Bunschoten, haar deuren geopend. Hiermee werd ook de LED verlichting van Saled in gebruik genomen en voor het eerst getoond aan de bezoekers van de kliniek.

Tandkeelkunde Kliniek d’Ouwe Haven voldoet door de nieuwe energiezuinige en duurzame LED verlichting aan alle normen wat betreft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De unieke, patiëntvriendelijke en duurzame oplossingen van Saled zijn ruim 70% zuiniger ten opzichte van de gebruikelijke traditionele verlichting bij tandartsen. Zonder dat de patiënt wordt verblind is er voor de tandheelkundig specialist meer dan voldoende licht.

Patiëntvriendelijke oplossing
De grote lichtbehoefte in behandelkamers vormt voor veel tandartsen een grote kostenpost. Door het plaatsen van 42 LED armaturen in het nieuwbouwpand bedraagt het verbruik van de totale verlichting op jaarbasis slechts 1.560 kWh. Stef de Graaf, Sales Director van Saled: “De LED Panel Lights zijn fraai weggewerkt in de plafonds, wat een strakke uitstraling geeft. De lampen verblinden niet en zijn daardoor zeer patiëntvriendelijk. Deze oplossing geeft ook nog eens veel minder hitte af, wat kostenbesparend werkt op de koeling van de behandelkamers. Met name in de zomerperiode zullen zowel patiënt als het personeel dit als zeer aangenaam ervaren”. De realisatie van het project werd uitgevoerd door Saled in samenwerking met Mantek BV.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]