Actueel

Basisschool Tweemaster Koers in Huizen vervangt 300 tubes voor LED retrofit

led retrofit

In Huizen vindt u Kindcentrum de Optimist, waarin Basisschool Tweemaster Koers, Stichting Kinderopvang Huizen en Samenwerkende Kindertherapeuten gevestigd zijn. De verlichting in het hele pand is recentelijk omgebouwd naar LED retrofit.

300 T5/T6 LED tubes werden in de klaslokalen geplaatst. De hallen zijn verlicht met ruim 70 LED Downlighters. Hierdoor wordt er 61% bespaard op de energierekening, een kilowattuur besparing van 33522. Het gebruik van LED verlichting is zeer energiezuinig: basisschool Tweemaster Koers gaat daarom ook flink terug in de uitstoot van CO² en zwavel, 18973 kg CO² en 14247 gram zwavel. Er worden 949* bomen bespaard per jaar door de duurzame keuze van het Kindcentrum. De investering in de nieuwe verlichting wordt al binnen 1,6 jaar terugverdiend. *1 boom = 20 kg CO².

Bekijk hieronder alle soorten LED verlichting die in de school werden geplaatst

led retrofit
led retrofit
led retrofit
led retrofit

LED retrofit Tubes

LED retrofit
LED retrofit
led retrofit

LED Downlighters en LED Vluchtwegverlichting

led retrofit
led retrofit
led retrofit

De bibliotheek van Tweemaster Koers is ook voorzien van Downlighters. De boeken worden zo mooi uitgelicht. 

led retrofit
led retrofit
led retrofit

LED Plafonnières met een strakke, zwarte rand

Een duurzaam kindcentrum met LED retrofit

In het Integraal Kindercentrum is alle zorg en onderwijs voor kinderen van 2 t/m 12 jaar voor handen. Niet alleen basisschool Tweemaster Koers, maar ook Peuterspeelzaal De Sprinkhaan, BSO De Trikkert en de samenwerkende therapeuten Ergokids, Logopedie Huizen Blaricum en Chinski kinderspychologie hebben eigen ruimtes in het gebouw. 

Het gehele gebouw van Kindcentrum De Optimist is duurzaam door LED retrofit. Met retrofit behouden we de armaturen en bouwen we deze zo om dat het gebruikt kan worden voor LED verlichting. Door heldere verlichting die flicker free is (niet knippert) is de verlichting rustiger voor je ogen, dit zal de concentratie van de kinderen en medewerkers verbeteren.

led retrofit

Neem contact met ons op

Benieuwd welke LED oplossing het beste is voor uw school? Neem vrijblijvend contact op voor advies van onze ervaren accountmanagers of kijk alvast even bij LED verlichting voor scholen.

led retrofit

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]