Actueel

LED galerijverlichting voor VvE Cordell Hull Rotterdam

verlichting vve

VvE Cordell Hull in Rotterdam begon het jaar meteen goed en besloot de oude verlichting te vervangen door LED galerijverlichting. Door de verlichting op de galerijen te vervangen gaat de VVE veel besparen en dragen ze bij aan een beter milieu.

Er zijn twee verschillende type galerijverlichting geplaatst, namelijk Dinand en Stanley. In dit geval werd de Stanley met schemerschakelaar 176 keer gemonteerd.

Besparen als VvE

De LED galerijverlichting is een duurzame keuze voor VvE Cordell Hull. Het zorgt namelijk voor een goede en groene uitstraling als VvE. Maar de besparingen zijn misschien nog wel belangrijker. Voor VvE Cordell Hull betekent dit een energiebesparing van 62%, ze verbruiken nu 17320 kWh minder per maand dan bij de oude, conventionele verlichting. Omgerekend in euro’s is dat ruim €7.600 per jaar! Een mooi bedrag dat weer geïnvesteerd kan worden in andere elementen om VvE Cordell Hull beter te maken. Door de keuze voor LED is er ook minder CO²- en zwaveluitstoot, namelijk 9803 kg CO² en 7361 gr. zwavel.

verlichting vve

LED verlichting voor uw VvE

Besparen op de energierekening, dat wilt u toch ook? Kies voor Saled LED galerijverlichting. Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw VvE. Zo kunt u naast de portieken, ook de parkeergarage voorzien van nieuwe, heldere verlichting. Maar het is ook mogelijk om de verlichting gefaseerd te vervangen. Lees meer over ons service project

De afgelopen jaren heeft Saled al meer dan 80 VvE’s mogen helpen met het terugdringen van de energierekening. Denk aan het vervangen van conventionele verlichting door energiezuinige LED galerijverlichting. Neem contact op voor een passend advies voor uw VvE.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]