Actueel

Saled en VP&A slaan handen ineen om VvE’s te verduurzamen

led verlichting voor vve

Onlangs ging Saled weer een mooi, nieuw partnership aan. Na een aantal geslaagde pilotprojecten en een paar enthousiaste oriënterende gesprekken, besloten Saled en VP&A de handen ineen te slaan en samen te gaan werken aan een duurzamer Nederland. Op het hoofdkantoor van Saled werd onlangs de samenwerkingsovereenkomst getekend. 

Beheer VvE’s

VP&A is al ruim twintig jaar actief als vastgoed dienstverlener. Eén van de specialismen van VP&A is het beheer van Vereniging van Eigenaars (VvE’s). Hiervoor wordt onder andere nauw samengewerkt met verschillende woningbouwcorporaties, beleggers en ontwikkelaars. Momenteel verzorgt VP&A het beheer van ruim achthonderd VvE’s. 

Toekomstplannen Saled en VP&A

Saled en VP&A gaan nauw samenwerken om de VvE’s die aangesloten zijn bij VP&A te verduurzamen. Met LED verlichting wordt namelijk flink bespaard op de energierekening en zal de uitstoot van schadelijke gassen zoals CO2 en zwavel drastisch afnemen. Daarnaast brandt er in veel (oude) appartementencomplexen nog steeds conventionele verlichting zoals TL-buizen of zelfs gloeilampen. Deze hebben veel minder branduren dan LED verlichting, waardoor er meer onderhoud aan deze typen verlichting nodig is. De overstap naar LED betekent voor VvE’s daarom dan ook lagere maandelijkse kosten, minder onderhoud en het is ook nog eens veiliger dan traditionele verlichting. Saled en VP&A zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking.

LED verlichting bij VvE het Hooghuis

Onlangs was VvE Het Hooghuis in Geldermalsen de eerste VvE die via de samenwerking tussen VP&A en Saled overstapte naar LED. Bij het Hooghuis is men erg tevreden, zowel over de service als over de nieuwe verlichting. In onderstaande video vertelt Mechiel van Maurik van VP&A meer over de samenwerking tussen Saled en VP&A en over de nieuwe lichtsituatie bij Het Hooghuis.

Een duurzaam Nederland

Steeds meer dienstverleners sluiten zich bij Saled aan om de verduurzaming van hun branche te verwezenlijken. Zo werkt Saled ook samen met BOVAG Ledenwinkel, Vakcentrum Nederland en de Onderwijs Inkoop Groep. Via deze partnerships kunnen leden van de desbetreffende organisaties op een eenvoudige en voordelige manier overstappen naar LED verlichting.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]