Actueel

72% energiebesparing door LED software voor bedrijf Ultimate

led software

Op de Maanlander in Amersfoort bevindt zich Ultimate Maritime Logistics. Het bedrijf, dat Microsoft oplossingen op maat levert, belde met de vraag om het kantoorpand om te bouwen naar  LED. Daar wilde Saled graag bij helpen.

100 tubes mochten we vervangen door LED Tubes van hoge kwaliteit. Ook plaatsten we een aantal Downlighters, spot lampen, filament lampen en PS-C. Deze vervanging zorgt ten opzichte van de oude conventionele verlichting voor 72% energiebesparing per jaar. Dit is 20352 kWh besparing. De overstap op LED voor software zorgt ook voor een reductie van 11519 kg CO2 en 8649 gr zwavel. De investering in de nieuwe verlichting wordt al binnen 1,6 jaar terugverdiend!

led software
led software

LED voor softwarebedrijven

Er zijn nog veel (kantoor)gebouwen in de software sector die nog niet overgestapt zijn op LED verlichting. Toch is het toepassen van LED in deze branche een goed idee. De medewerkers op kantoor zijn namelijk met intensief computerwerk bezig, waarbij ze goede focus nodig hebben. LED verlichting van Saled flikkert niet. Dit zorgt (onbewust) voor meer rust en een betere concentratie. Erg belangrijk, net als voor een bedrijf zoals Ultimate.

Ultimate Maritime Logistics

Ultimate Software B.V. begon 21 jaar geleden als de eerste officiële Microsoft business-solutions partner in Nederland. Zij maken en leveren Microsoft oplossingen op maat. Het kantoor in Amersfoort ziet er prachtig uit en heeft fijne ruimtes voor de medewerkers. Door de nieuwe verlichting straalt het pand nog meer.

led software
led software

Ook LED verlichting voor uw kantoor?

Bij Saled bent u aan het goede adres. Met een groot assortiment aan LED verlichting kijken we per bedrijf wat het beste past en de mooiste uitstraling heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]