Actueel

IVECO Schouten kijkt terug op een succesvolle samenwerking: “zeer te spreken over de service van Saled”

IVECO Schouten is volledig voorzien van Led verlichting van Saled

De vestiging van IVECO Schouten in Utrecht stapte vorige maand over op duurzame verlichting van Saled. De conventionele verlichting in het twee verdiepingen tellende pand werd in twee dagen tijd volledig vervangen door onze LED armaturen. Hierdoor gaat de bedrijfswagendealer flink besparen.

1841 bespaarde bomen

Met de aanschaf van LED zal de energiebesparing maar liefst 65043 kwh per jaar zijn. Omgerekend zijn dit meer dan 1800 bespaarde bomen. Daarnaast wordt de uitstoot van CO2 en zwavel gereduceerd met respectievelijk  36.814 kilogram en 27.643 gram per jaar. Dit maakt de investering ontzettend duurzaam en een milieubewuste keuze. Daarnaast is de terugverdientijd nog geen 4,5 jaar. Dit betekent dat de investering zich ruimschoots binnen de duur van de nieuwe LED verlichting zal uitbetalen.

De jaarlijkse besparingen bij Iveco Schouten

25% korting voor alle BOVAG leden

Naast deze flinke besparingen heeft IVECO Schouten ook kunnen besparen op de aanschaf van de verlichting. In samenwerking met BOVAG krijgen alle BOVAG-leden namelijk 25% korting op alle Saled LED verlichting. IVECO Schouten is het eerste BOVAG-lid dat overstapt op LED verlichting van Saled via deze BOVAG deal: “Hier is IVECO Schouten enorm trots op! We zijn zeer te spreken over de goede service en zijn tevreden over de kwaliteit van de verlichting. Daarnaast kijken we met een fijn gevoel terug op de succesvolle samenwerking met Saled,” aldus een woordvoerder namens IVECO. Ook Saled kijkt terug op een fijne samenwerking en een succesvol afgerond project!

Geïnteresseerd in LED verlichting voor automotive?

Wilt u weten wat LED verlichting voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met een accountmanager van Saled voor een passend advies!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]