Project

VHD

VHD plaatst led verlichting van Saled

VHD heeft het kantoorpand op een nieuwe locatie, in februari 2019 in het geheel laten voorzien van LED-verlichting door Saled. Het oude pand van VHD was al voorzien van LED-verlichting door Saled. In en om het nieuwe pand in Deventer, met kantoren verdeeld over vier verdiepingen, zijn diverse TL-lampen, plafonnières en straatverlichting vervangen door duurzame LED-oplossingen.

Duurzame en kostenbesparende investering
Het vervangen van conventionele verlichting door LED-verlichting zorgt voor een forse besparing op de energierekening, namelijk zo’n 122.712 kilowattuur per jaar. Daarnaast is de reductie op schadelijke uitstoot flink te noemen, met een afname van 69.455 kg CO2-uitstoot en 52.152 gram zwaveluitstoot. Door de hoge besparingen zal de investering in het nieuwe pand in 2.8 jaar terugverdiend zijn.

VHD kiest bewust voor Saled
De keuze voor de vervanging van conventionele verlichting voor LED-verlichting werd onder andere gemaakt op basis van de eerdere positieve ervaringen met Saled in het oude pand van VHD. Naast besparing op de energierekening, afname van CO2 en zwaveluitstoot, is het tevens prettiger werken met ledverlichting.

Bekijk dit project

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]