Actueel

De Spindel Steigers vervangt oude verlichting door LED verlichting van Saled

de spindel steigers LED verlichting buiten

Saled heeft afgelopen maart LED verlichting geplaatst in verschillende werkruimtes van het pand van De Spindel Steigers. Het steigerbouwbedrijf uit Bunschoten profiteert nu van uitstekend licht en de medewerkers kunnen nu nog veiliger hun werkzaamheden uitvoeren.Daarnaast gaat het bedrijf enorm veel besparen op de energierekening. 

De Spindel Steigers is gespecialiseerd in montage, verhuur en verkoop van steigers en steigermateriaal. Het is een veelzijdig bedrijf dat steigers levert voor zowel nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten, en particulier gebruik. Het bedrijf had al lange tijd last van de zeer verouderde verlichting. Saled heeft LED verlichting geplaatst in de werkplaats, opslag, kantoor, kantine en toiletten. Daarnaast is de buitenverlichting ook vervangen. Er is gekozen voor LED High Bays, LED Panel Lights en Retrofit verlichting

Verwachte levensduur van 23.5 jaar

Met de nieuwe verlichting gaat De Spindel jaarlijks enorm veel besparen op de energierekening, namelijk 74%. Met de nieuwe verlichting zal de uitstoot van CO2 en zwavel reduceren met 5871 kilo en 4408 kilogram respectievelijk. Het bedrijf heeft daarmee de verlichting na ongeveer 5 jaar weer terugverdiend. De verwachte levensduur van de nieuwe verlichting is maar liefst 23.5 jaar. 

Verschillende typen verlichting toepast

LED High Bays worden veelal toegepast in loodsen en productiehallen omdat deze ruimtes hoge plafonds hebben. Deze verlichting is speciaal ontworpen voor plafonds van 8 meter of hoger. Door de hoge lichtopbrengst en brede lichtuitstraling naar beneden profiteren bedrijven van veel licht. LED Panel Lights worden daarentegen veel toegepast in kleinere ruimtes zoals winkels en kantoorruimten. De LED Panel Lights zijn dé oplossing ter vervanging van conventionele armaturen met TL buizen in een systeemplafond. De Retrofit oplossing wordt toegepast wanneer de armaturen nog in goede staat verkeren. In dat geval worden alleen de lampen vervangen door LED.

Medewerkers tevreden met de nieuwe verlichting

De medewerkers van De Spindel zijn erg tevreden met de nieuwe verlichting. Zowel de werkplekken op kantoor als de buitenwerkplekken beschikken nu over goed licht. De medewerkers zijn ook geregeld ‘s avonds laat aan het werk. Nu de buitenverlichting is vervangen, is er weer goed en helder licht. Hierdoor kan het personeel beter en veiliger haar werkzaamheden uitvoeren. 

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]