Actueel

Saled bestaat 12,5 jaar

12,5 jaar geleden werd Saled opgericht: de inmiddels bekende leverancier van hoogwaardige LED verlichting in Bunschoten-Spakenburg. Stef de Graaf besloot 12,5 jaar geleden om zijn zakelijke partners Peter Varenkamp en Bert Beekhuis te vragen zich bij zijn bedrijf te voegen. Zo is Saled van start gaan! 

Van vervangers van TL buizen door LED lampen groeide Saled verder uit tot een all round partner in duurzaamheid met alle mogelijke LED oplossingen. Van complexe installaties voor parkeergarages zoals voor de Johan Cruijff Arena, maar ook Rijkswaterstaat, Schiphol, AVROTROS, Heijmans en meer dan 180 gemeenten in Nederland zijn inmiddels klant.

Zo is Saled van start gegaan

Met de duurzame en innovatieve oplossingen die Saled biedt besparen bedrijven, organisaties en gemeenten meer dan 50% van hun energieverbruik per jaar. Waar in eerste instantie veel opdrachten werden verkregen uit het midden van Nederland met bedrijfs- en opslaghallen, is dit inmiddels uitgegroeid naar openbare verlichting in 180 gemeenten, maar ook agrarische LED verlichting voor tuinbouwkassen. Zo zijn bijvoorbeeld de nostalgische brugbogen in Amsterdam uitgerust met LED verlichting van Saled.

saled

Dit is team Saled

Inmiddels werken er meer dan 30 mensen verdeeld over de verschillende takken binnen het bedrijf. Saled regelt zelf de productie van de lampen in China, maar ook in het Verenigd Koninkrijk. De administratie, planning, service, magazijn en marketing wordt geregeld vanuit het kantoor op Het Steenland in Bunschoten-Spakenburg en het bijkantoor in Ghangzou in China en Southampton in het Verenigd Koninkrijk.

Uitbereiding bedrijf

Kortgeleden heeft Saled een belang genomen in INNR B.V. uit Hilversum waarmee ook slimme LED verlichting voor de particuliere markt aan het assortiment is toegevoegd. Hiermee is vooralsnog het assortiment aan LED verlichting compleet voor iedereen die wil overstappen op LED verlichting en energie wil besparen en wil bijdragen aan de energietransitie.

Het klantenbestand van Saled groeit elk jaar en ook dit jaar staan weer de nodige projecten met nieuwe bedrijven die willen overstappen op LED verlichting binnen de utiliteit, openbare ruimte en tuinbouw op de planning. Uiteraard komen we graag in contact voor een vrijblijvende een offerte voor u of een passend advies voor uw bedrijf. 

saled

Overigens zoeken we voortdurend naar nieuwe enthousiaste medewerkers in de installatie, maar ook voor ons verkoopteam en marketing afdeling. Bekijk hier onze vacatures.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]