Actueel

Tennispark De Delftse Hout bespaart 71% energie door nieuwe tennishal verlichting

tennishal verlichting

Tennispark De Delftse Hout in Delft werd in één week tijd voorzien van LED verlichting in het hele pand. Acht indoor tennisbanen, het paviljoen en de buitenverlichting langs de paden werden voorzien van nieuwe verlichting. Hierdoor gaat het Tennispark maar liefst 71% op de energierekening besparen.

Een duurzame keuze: de verlichting van de tennishallen vernieuwen. Want LED verlichting zorgt voor een flinke energiebesparing én is beter voor het milieu. Daar is Onno Posthumus, de Parkmanager van Tennispark De Delftse Hout, erg blij mee. Of zoals hij het zelf noemt: ‘’We gaan een duurzame toekomst tegemoet.’’

tennishal verlichting
tennishal verlichting
tennishal verlichting

Tennishal verlichting referentie

De stichting wilde graag nieuwe armaturen in de tennishallen, maar onze accountmanager raadde de retrofit oplossing aan. De armaturen van het Tennispark waren nog van uitstekende kwaliteit, daarom was het zonde om deze volledig te vervangen. Ook is retrofit de goedkoopste optie als u wilt overstappen op LED, omdat u bespaart op de aanschaf van nieuwe armaturen. Maar het moet wel mogelijk zijn om de retrofitmethode toe te passen. Meer hierover vindt u hier

De Parkmanager van Tennispark De Delftse Hout was geïnteresseerd in een referentie van een tennisvereniging met dezelfde LED oplossing die wij adviseerde voor De Delftse Hout. In ons eigen vissersdorp Bunschoten-Spakenburg hebben wij een aantal jaren geleden de tennishallen van Tennisvereniging De Eemslag van LED Tubes mogen voorzien. De accountmanager van Saled ging samen met Onno op bezoek bij de tennisvereniging. Deze mooie referentie gaf uiteindelijk de doorslag en zo mochten wij beginnen aan het project bij Tennispark De Delftse Hout.

De juiste lampen voor tennisbanen

712 oude, conventionele T5 lampen werden vervangen door T5 LED Tubes van Saled. De overige ruimtes, zoals het kantoor, de kleedkamers, toiletten en kantine worden nu verlicht met Downlighters, Panels, PS-L, PS-T en nood- en vluchtverlichting

De LED Tubes zorgen voor een strak resultaat in de tennishal. De tennisbaan is erg goed verlicht voor de tennissers van Tennispark De Delftse Hout.

Besparen door nieuwe tennishal verlichting

De tennisvereniging gaat 71% energie besparen per jaar. Dat is 80174 kWh besparing. Met een reductie van 45378 kg CO2 en 34074 gr zwavel is de overstap naar LED wel degelijk een duurzame keuze. Daarnaast wordt de investering in de nieuwe tennishal verlichting in 2,1 jaar terugverdiend. Mooie cijfers hè?

tennishal verlichting

Ook geïnteresseerd in LED voor uw Tennishal?

Neem dan contact met ons op. We laten u graag onze referenties van sportclubs zien.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]