Actueel

1,4 jaar terugverdientijd LED verlichting voor Katholieke Montessorischool Bussum

terugverdientijd led verlichting

Katholieke Montessorischool Bussum (KMS) locaties ‘t Kwetternest, De Kwakers en het Hoofdgebouw werden in de zomervakantie voorzien van LED verlichting van Saled. KMS bespaart daardoor flink door deze verandering.

In de gebouwen werden Saled Downlighters, Panel Lights, Plafonnieres en T8 Tubes geplaatst. Deze LED lampen zorgen voor 61% energiebesparing, dit is 26973 kWh. LED verlichting is erg duurzaam doordat het ook minder CO2 en zwavel uitstoot. Voor KMS is dit 15267 kg CO2 en 11463 gram zwavel. De investering in LED verlichting is alweer in 1,4 jaar terugverdiend!

Zie het resultaat van de lokalen, gangen en andere ruimtes in de school:

terugverdientijd led verlichting
terugverdientijd led verlichting
terugverdientijd led verlichting

Snelle terugverdientijd LED verlichting en andere voordelen

‘’Wat is het verschil tussen conventionele verlichting en LED verlichting voor scholen en is het verschil eigenlijk wel zichtbaar?’’, vraagt u zich misschien af. LED heeft naast de hoge energiebesparingen en snelle terugverdientijd nog meer voordelen. Het heeft namelijk ook een positief effect op leerlingen en leerkrachten. Conventionele verlichting heeft een flikkering. De flikkering van conventionele verlichting zorgt ervoor dat mensen sneller vermoeid raken. LED van Saled wordt geleverd met een ‘’flicker free” driver, dit heeft juist een positief effect op de concentratie. Leerlingen, leerkrachten en andere medewerkers van de school gaan aan het eind van hun school- en werkdag minder vermoeid weer naar huis.

terugverdientijd led verlichting
terugverdientijd led verlichting

Over de school

De Katholieke Montessorischool Bussum is een moderne, katholieke basisschool die zich speciaal richt op het ontwikkelen van talent. Naast de standaard vakken die de kinderen krijgen van hun eigen leerkracht, kunnen zij ook lessen kiezen uit vier talentgebieden.

terugverdientijd led verlichting

Ook LED verlichting voor uw basisschool?

De specifieke voordelen van LED in het onderwijs zijn enorm, zoals we al noemden in dit nieuwsbericht. Neem contact met ons op en ontvang meer informatie over LED schoolverlichting.

terugverdientijd led verlichting

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]