Actueel

1,7 jaar terugverdientijd LED verlichting voor Emerson Rijswijk

terugverdientijd led verlichting

Het mooie kantoorgebouw met fijne, open ruimtes van Emerson Automation Solutions Rijswijk is nu duurzaam verlicht met LED. Bijna 900 lampen werden vervangen, een investering die al binnen 1,7 jaar is terugverdiend.

Vooral LED Downlighters en retrofit T6 Tubes werden door de Saled elektromonteurs geplaatst in het Emerson kantoorpand in Rijswijk. Bijna 900 LED lampen verlichten nu de begane grond en vijf verdiepingen: waaronder kantoorruimtes, vergaderruimtes, kantine en andere eet- en loungegedeeltes.

terugverdientijd led verlichting
terugverdientijd led verlichting
terugverdientijd led verlichting

65% energiebesparing

Door LED vindt er minder uitstoot van CO² en zwavel plaats, voor het kantoorpand van Emerson Rijswijk is dit 62806 kg CO² en 47160 gr zwavel. 

Ook erg belangrijk: een jaarlijkse besparing van 110965 kWh. Dit staat gelijk aan 65% besparing op de energierekening voor Emerson. De investering in de nieuwe verlichting is in 1,7 jaar terugverdiend!

LED verlichting met dimfunctie

Terugverdientijd LED verlichting

Terugverdientijd is simpel gezegd: hoe lang het duurt voordat u de investering in een bepaald product heeft terugverdiend. De investering bestaat uit de kosten van aanschaf en plaatsing. Vervolgens wordt dit vergeleken met de besparing die het product oplevert. Een andere term die we vaak gebruiken als we het hebben over de terugverdientijd is Return On Investment, kortgezegd ROI. Maar welk type verlichting is de beste keuze wat betreft de terugverdientijd? Dat leest u hier.

Bewust voor duurzaamheid kiezen

Één van de voordelen van LED verlichting is het duurzame aspect. Als bedrijf is het erg prettig om naar de buitenwereld te kunnen communiceren dat u duurzaam bezig bent. Voor Emerson Automation Solutions betekent dit een goed voorbeeld geven voor medewerkers en klanten. Goede verlichting in kantoorruimtes zorgt namelijk voor betere uitstraling en een betere concentratie.

terugverdientijd led verlichting

Overstappen op Saled kantoorverlichting

Op kantoor is goede verlichting zeer belangrijk. Wanneer u klanten ontvangt, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil. Doordat de Saled LED oplossingen flicker free zijn, raken uw werknemers minder snel vermoeid en blijft men beter geconcentreerd. Benieuwd hoe dit precies zit en waarom onze LED kantoorverlichting de productiviteit van uw werknemers verhoogt? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

terugverdientijd led verlichting

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]