Actueel

LED plaatoplossing Metronomis Cambridge voor gemeente Rotterdam

led plaat

Rotterdam wilde graag haar gemeente verduurzamen. Overstappen op LED plaatoplossingen helpt hierbij. Rotterdam is nu één van de meer dan 180 gemeenten van Nederland die haar wijken verlicht met LED van Saled. 

Voorheen hebben wij al voor ruim 120 bestaande armaturen plaatoplossingen ontwikkeld. Door over te stappen op deze LED plaatoplossingen, draagt een gemeente bij aan een circulaire economie. De plaatsing van de LED platen is snel geregeld en ze behoeven geen onderhoud. Dit zorgt naast een flinke energiebesparing, ook weer voor een reductie van CO²- en zwavel. 

LED plaat Metronomis Cambridge

Gemeente Rotterdam vroeg aan Saled of zij een LED oplossing voor de Metronomis Cambridge in het LED assortiment hebben. Of dat het mogelijk was om deze te ontwikkelen en te leveren. Een plaatoplossing wordt per armatuur type op maat gemaakt. Er wordt dan gekeken naar warmtehuishouding. Ook wordt de plaatoplossing zo aangepast, dat deze snel en eenvoudig te installeren is voor de aannemer. Voor de Metronomis was er nog geen Saled LED plaatoplossing, daarom werd deze in samenwerking met de gemeente ontwikkeld. Daarna volgde een succesvolle test. Gemeente Rotterdam was erg tevreden en een bestelling van tweehonderd op maat gemaakte LED plaatoplossingen was gedaan. 

Een bijkomend voordeel is het feit dat wij deze speciale plaatoplossingen smart kunnen maken door Luminext toe te passen. Dit houdt in dat het armatuur op afstand te besturen is en maakt het dimmen van de LED lamp mogelijk. Op deze manier zijn de plaatoplossingen voorzien van slimme LED. Als de gemeente de LED Metronomis Cambridge 50% dimt, dan wordt er al de helft minder energie verbruikt.

Rotterdam verduurzaamt

Niet alleen de inwoners, maar ook de gemeente zelf is druk bezig met het verduurzamen van de stad. Zo geven ze handige tips die toegepast kunnen worden in het dagelijks leven om energie te besparen. Daar vallen natuurlijk ook energiezuinige LED lampen onder. De overstap van de gemeente op de LED oplossingen voor de Metronomis Cambridge is een goede verduurzaming. LED verlichting voor de openbare ruimte zorgt namelijk voor een energiebesparing van minstens 50%. 

Download de LED plaat brochure

Leer meer over onze LED plaatoplossingen. Download de brochure hier. Of neem contact met ons op over de mogelijkheden voor uw gemeente. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]