Actueel

Nu Kentalis overgestapt is op LED, bespaart zij gemiddeld 64% aan energiekosten

energiekosten

Inmiddels zijn er vier gebouwen van de Koninklijke Kentalis omgebouwd tot duurzame panden met LED verlichting. Met een gemiddelde besparing van 64% op de energiekosten, gaat er aanzienlijk meer bespaard worden ten opzichte van de oude, conventionele verlichting. Maar er is meer… 

In totaal werden er bijna 1.500 lampen vervangen door de Saled elektromonteurs. Het ging om Kentalisgebouwen in Eindhoven, Enschede en Arnhem. Hier kunnen kinderen en jongeren, die door een taalontwikkelingsstoornis of gehoorverlies moeite hebben met communiceren, terecht voor onderzoek, behandeling of speciaal onderwijs.

Gemiddelde besparingscijfers op een rij 

 • 64% besparing op energiekosten
 • 32.780,75 minder kWh verbruik
 • 20.251,75 CO² reductie
 • 15.206,75 zwavel reductie 
 • 1.490 LED lampen 

In de gebouwen van Kentalis werden ruimtes zoals (sport)lokalen en audiocentrums voorzien van LED. 

De voordelen van LED voor een organisatie

Natuurlijk, met stip op nummer één in tijden van hoge energiekosten: een flinke energiebesparing. De overstap van conventionele verlichting naar LED verlichting zorgt voor een minimale besparing van 50%. In deze tijden is het heel fijn om direct na een investering te profiteren van een lagere energierekening. De keuze voor LED zorgt tevens voor een bijdrage aan een beter milieu, omdat er 50% minder CO²-uitstoot plaatsvindt en het aantal gram zwavel wordt gereduceerd. Goed licht heeft bovendien een positief effect. Het stimuleert de hersenen en verbetert de nauwkeurigheid van mensen. Voor medewerkers binnen een bedrijf zorgt dit dus voor een betere concentratie tijdens het werk. 

Waarom LED van Saled?

 • Deskundige accountmanagers, adviseurs en elektromonteurs
 • Minimaal 3 jaar garantie
 • Grote voorraad, korte levertijden
 • Gegarandeerd besparen
 • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
 • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Grote namen zoals gemeente Amsterdam, Mercure Hotels, Albert Heijn, Schiphol, IKEA en Kentalis gingen u al voor. Waar wacht u nog op? 

LED oplossingen voor scholen, gebouwen & kantoren

Saled heeft een ruim assortiment aan LED lampen voor verschillende gebouwen binnen een rijk scala branches. Hier vindt u alle producten die onder andere geschikt zijn voor scholen, gebouwen en kantoren. De accountmanagers helpen u graag om te kijken welke LED oplossingen het beste bij uw bedrijf passen. Laat u adviseren, vandaag nog.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]