Actueel

Gemeente Amsterdam verlengt LED retrofit contract met Saled

led retrofit

Na een tweejarig contract verlengt de gemeente Amsterdam opnieuw haar LED retrofit contract met Saled. Binnenkort zullen wij de levering van onze LED lampen aan de gemeente continueren.

De gemeente Amsterdam is erg tevreden over de lampen van Saled. In 2021 bestelde de gemeente 12.000 LED oplossingen. De toentertijd huidige armaturen waren in zeer goede staat, hierdoor kon de retrofit methode toegepast worden voor de gemeente. Het was onnodig om nieuwe armaturen aan te schaffen, door retrofit bespaarde de gemeente daarom enorm op aanschafkosten.

20.000 LED lichtbronnen

Inmiddels zijn er al 20.000 LED lichtbronnen in de hoofdstad geïnstalleerd, waaronder LED retrofit oplossingen. Retrofit houdt in dat we de huidige armaturen 1 op 1 kunnen vervangen door LED verlichting. Saled heeft meerdere retrofit oplossingen, zoals Tubes en PL-vervangers. Onze LED retrofit verlichting bespaart niet alleen minstens 50% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten was de investering al snel terugverdiend voor de gemeente Amsterdam.

Overstappen op LED retrofit

Er zijn genoeg redenen waarom het een goed idee is voor gemeenten om nu over te stappen op LED verlichting. Eén daarvan is de uitfasering van de PL-lamp. Dit zat er al lang aan te komen, maar gaat nu toch echt gebeuren. De productie van de conventionele PL-lamp stopt vanaf 24 februari 2023. Voorkom leveringsproblemen, neem nu alvast contact met ons op voor een inventarisatie.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]