Actueel

Verlenging van alle certificeringen voor Saled

certificeringen

Voldoen aan alle belangrijke eisen in het bedrijfsleven is één van de belangrijkste doelen voor Saled. Denk aan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Al onze medewerkers hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt en met resultaat! De huidige behaalde certificeringen zijn verlengd en we hebben ook een nieuw certificaat binnen weten te slepen: de Safety Culture Ladder. Zo kunnen we met elk bedrijf zaken doen en hen goed van dienst zijn. Benieuwd welke certificaten wij in ons bezit hebben en waar ze voor staan? We leggen het u uit.

CO² prestatieladder

De CO² prestatieladder is het duurzaamheidsdocument dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO². De ladder bestaat uit vijf niveaus. Tot en met niveau drie werkt een bedrijf aan de uitstoot van de eigen organisatie en projecten. Saled heeft een verlenging van het CO² bewust certificaat niveau 3 mogen ontvangen.

VCA – Veiligheidsmanagementsysteem

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met dit certificaat laten we zien dat we veilig en gezond werken belangrijk vinden. Hiermee bevestigen wij dat we een deskundige en betrouwbare partner zijn. Tevens is de manier van veilig werken van onze medewerkers ook belangrijk voor de medewerkers van de opdrachtgever.

NEN 4400-1

De NEN 4400-1 certificering stelt onder andere eisen aan personeels- en loonadministratie, met als doel het makkelijker en fraudebestendiger maken van het inlenen en uitbesteden van arbeid en (onder)aannemen van werk.

certificeringen
Vier van de zes behaalde certificaten

ISO 9001 – Kwaliteitsmanagementsysteem

ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Kwaliteit komt dan ook terug in iedere afdeling van het bedrijf en in elk onderdeel van het proces. Kwaliteitsmanagement zorgt ervoor dat we de organisatie goed beheersen en dat onze producten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van klanten.

ISO 14001 – Milieumanagementsysteem

ISO 14001 specificeert de eisen van een milieumanagementsysteem die een organisatie kan gebruiken om haar milieuprestaties te verbeteren. Met een ISO 14001 certificaat tonen we aan dat we structureel bezig zijn met het verbeteren van onze milieuprestaties.

Safety Culture Ladder

De Safety Culture Ladder staat voor de veiligheidscultuur binnen het bedrijf. In dit geval hoe wij als bedrijf omgaan met de veiligheid van de montagewerkzaamheden. Het gaat hierbij ook om de beleving van de medewerkers over hoe veilig er wordt gewerkt. Wij hebben  trede 2 behaald binnen de Safety Culture ladder voor het toepassingsgebied, namelijk “het monteren van LED verlichting’’.

Kies voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.
Kies voor LED.

Zet duurzame stappen binnen uw bedrijf, op een veilige manier. Kies voor hoogwaardige LED verlichting van Saled voor uw gebouw. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en passend advies.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]