Actueel

Nieuw: LED Glastuinbouw armatuur Verti Link

led verlichting glastuinbouw

Saled brengt samen met INDO Lighting weer een nieuw glastuinbouw armatuur op de markt. De Verti Link is uitstekend voor ‘vertical farming’, waarbij gebruik wordt gemaakt van gestapelde kweeklagen. Ook voor dit armatuur bieden we 5 jaar garantie.

Het nieuwe armatuur is net als de Horti Link gebaseerd op de kennis die is opgedaan met het INDO Element-systeem. Dit is het eerste armatuur voor de tuinbouw die Saled op de markt bracht in 2020. Drie jaar en drie armaturen later, hebben we een mooie complete collectie voor de tuinbouw gecreëerd: Element+, Horti Link en nu dus de Verti Link.

INDO Verti Link

De Verti Link biedt een unieke combinatie van eigenschappen en functionaliteiten. Het armatuur is gebouwd door een team van ingenieurs die zorgvuldig naar elk aspect van het ontwerp hebben gekeken om een systeem te produceren dat flexibel, betrouwbaar en efficiënt is. INDO’s interne elektronica-ontwikkelteam zorgt ervoor dat het hele product in harmonie werkt, zonder beperkingen opgelegd door externe stuurprogramma’s.

Meer informatie, de voordelen en specificaties van dit nieuwe armatuur vindt u hier:

led verlichting glastuinbouw

Meer weten over onze LED kweeklampen?

LED verlichting zorgt voor een langere levensduur en een lager energieverbruik ten opzichte van conventionele verlichting. Dit is de belangrijkste reden waarom veel bedrijven overstappen naar LED. Voor de (glas)tuinbouw sector ligt dit iets anders. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om de juiste temperatuur aan te houden. Dit heeft te maken met het type gewas, maar het soort verlichting heeft hier ook invloed op. LED verlichting wordt namelijk veel minder warm dan traditionele verlichting. Ook kan het gewas met LED specifieker belicht worden. Het juiste spectrum voor het gewas zorgt voor nog betere resultaten. Bovendien hebben gewassen onder hogere temperaturen meer water en voeding nodig. Al met al zorgen LED kweeklampen, onze LED oplossing voor de tuinbouw, voor minder verspilling en uitsparing van kosten.

Contact

Voor meer informatie over LED verlichting voor de tuinbouw kunt u contact opnemen met onze accountmanager agrarische sector Rik Egberts [ r.egberts@saled.nl // 06 51 75 53 35 ]

led verlichting glastuinbouw

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]