Actueel

79% energiebesparing per jaar voor SuperGarant Verzekeringen

energiebesparing

In december werd de oude conventionele verlichting vervangen door nieuwe, heldere LED in de kantoren van SuperGarant Verzekeringen. Dit levert een enorme energiebesparing van 79% op. Het bedrijf zal van nog meer voordelen profiteren door de overstap. Welke dit precies zijn leest u hier.

Met de huidige verlichting die in de gebouwen van SuperGarant op de Veursestraatweg hing, werd er jaarlijks 35500 kWh verbruikt. Door de overstap naar LED verlichting is dit teruggedrongen naar 7332 kWh, een verschil en besparing van 28168 kWh per jaar. Dit staat gelijk aan de eerder genoemde 79% energiebesparing. De investering in de nieuwe verlichting zal al binnen 1,2 jaar terugverdiend zijn! 

Dat LED verlichting beter is voor het milieu, wist u waarschijnlijk al wel. SuperGarant gaat met de nieuwe verlichting 1543 kg minder CO²- en 11972 gr zwavel uitgestoten. Een duurzame keuze dus!

Passende LED voor iedere ruimte

Veel verschillende Saled lampen werden in de kantoorruimtes van SuperGarant geplaatst. Voor elke ruimte hebben we een oplossing. De volgende LED lampen werden gemonteerd: 

Op de aanschaf van deze LED oplossingen kon Saled 25% korting geven, doordat SuperGarant Verzekeringen partner is van het Vakcentrum. Meer informatie over deze samenwerking vindt u hier

energiebesparing

Kantoren & energielabel C

SuperGarant Verzekeringen is een verzekeringsagentschap die al 35 jaar actief is binnen het MKB in Nederland. Zij zijn een verzekeringsspecialist die deel uitmaakt van a.s.r. SuperGarant was er op tijd bij met de overstap naar LED, vanaf 1 januari 2023 is het namelijk verplicht voor kantoren om te voldoen aan energielabel C. Deze verplichting houdt in dat het kantoorpand jaarlijks een energieverbruik van maximaal 225 kWh per m² mag hebben. De conventionele verlichting vervangen door LED helpt hier bij.

Wilt u meer weten over onze verlichting voor (kantoor)gebouwen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies voor uw kantoorpand. Of kijk eens op deze pagina voor meer informatie. 

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]