Actueel

Service project: zo gaan wij aan de slag bij VvE Liendenhof & Leusdenhof Amsterdam

service led verlichting

Naast bestaande- en nieuwbouw panden voorzien van LED verlichting, staan we ook voor u klaar als het gaat om service. Dit doen we bijvoorbeeld bij VvE Liendenhof en Leusdenhof. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leest u in dit artikel.

Bij VvE Liendenhof en Leusdenhof in Amsterdam vervangen wij een aantal keer in het jaar de oude conventionele verlichting die stuk is gegaan door nieuwe LED. Op deze locatie betekent dat de verlichting van verschillende appartementsgebouwen gefaseerd vervangen.

Goed onderhouden VvE’s

VvE beheerder Viridis, een professionele beheerder in regio Midden-Nederland, is onder andere beheerder van VvE Liendenhof en Leusdenhof in Amsterdam. Voor Viridis en zo velen andere VvE beheerders is het onderhoud en de uitstraling van appartement complexen erg belangrijk. Als bewoner kun je zelf een melding maken bij storingen en reparatieverzoeken. Dit is belangrijk, want de verlichting moet altijd goed werken, in belang van bewoners, bezoekers en voorbijgangers.

Na het maken van een melding, komt deze bij Viridis terecht. Deze worden vervolgens aan ons doorgegeven. Op deze manier worden de problemen in en rondom de gebouwen zo snel mogelijk verholpen. De monteurs lokaliseren op locatie het probleem en lossen het ter plekke op.

service led verlichting

LED verlichting voor VvE’s

Veel bergingen, entreehallen, galerijen, lifthallen, portieken en trappenhuizen zijn nog voorzien van oude, conventionele verlichting. Naast het feit dat deze verlichting veel energie verbruikt, is de lichtopbrengst vaak niet optimaal. Saled heeft daarom voor alle conventionele galerijverlichting een LED vervanger. Bekijk onze beschikbare producten hier.

service led verlichting
service led verlichting

Garantie en service LED verlichting

Bij een plaatsing en levering van onze LED verlichting geven wij minimaal drie jaar garantie. Dit verschilt per opdracht. Als er iets mis is met de lampen, lossen wij dit op locatie op of dit gebeurt in onze werkplaats als u de lampen opstuurt voor reparatie.

service led verlichting

Energierekening terugdringen

Steeds meer VvE’s hebben een torenhoge energierekening. Dit komt voornamelijk door de huidige conventionele verlichting en hoge energieprijzen. De enorme energiebesparing (soms wel meer dan 70%), lange levensduur en uitstekende lichtopbrengst die LED verlichting met zich meebrengt, maakt een overstap interessant voor nagenoeg iedere Vereniging van Eigenaren. De afgelopen jaren heeft Saled daarom al 80 VvE’s mogen helpen met het terugdringen van de energierekening. Denk aan het vervangen van conventionele galerij- en portiekverlichting door energiezuinige LED verlichting. Voor meer informatie over LED voor VvE’s gaat u naar: www.saled.nl/nl/led-verlichting/led-voor-vve/  

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]