Actueel

Stimuleer uw verkoop met de juiste retailverlichting

retailverlichting

De verlichting in een winkel is één van de belangrijkste factoren. Het juiste licht prikkelt de aandacht van de klanten en bepaalt de sfeer in een ruimte. De verlichting moet ervoor zorgen dat de producten op de juiste manier aan de klant gepresenteerd worden. Daarnaast is LED beter voor uw personeel en de energierekening. Maar welke typen verlichting worden er veelal toegepast in winkels? En wat zijn de voordelen van retailverlichting? U leest het in dit artikel. 

Typen verlichting voor de retail 

Er zijn verschillende typen verlichting die toegepast kunnen worden in een winkel. Hier gaat het om de basisverlichting in een ruimte en accentverlichting. De basisverlichting zorgt voor de algehele verlichting in de winkel. Hiermee kan de klant zich goed oriënteren in de ruimte. Met de accentverlichting kunt u op bepaalde producten in uw winkel accent leggen waardoor ze beter tot hun recht komen en deze extra opvallen bij de klant.

LED railspots voor in de winkel 

Saled heeft verschillende typen verlichting in het assortiment die toegepast kunnen worden in een winkel. Voor de basisverlichting kunt u denken aan LED panel lights of downlighters. Deze typen zorgen voor een goed lichtbeeld in de winkel waardoor uw producten goed tot hun recht komen. Om bepaalde producten verder uit te lichten beveelt Saled railspots aan. Deze kunt u richten op specifieke producten, waardoor bepaalde belangrijke details geaccentueerd worden en beter tot hun recht komen. Op deze manier trekt u extra de aandacht van de klant. 

Voordelen LED retailverlichting 

De voordelen van LED verlichting zijn enorm. Naast het feit dat verlichting zorgt voor een goede presentatie van jouw producten, heeft het ook een positief effect op de medewerkers. Conventionele verlichting flikkert. Dit is niet met het blote oog te zien maar het heeft wel degelijk effect op de mens. LED is daarentegen stil. Uit onderzoek is gebleken dat mensen hierdoor minder snel vermoeid raken en het concentratievermogen verbetert. Ook gaat u als onderneming besparen op de energierekening: onze LED lampen zorgen gemiddeld voor besparing van ruim 65%. U draagt eveneens bij aan een beter milieu omdat de uitstoot van CO2 en zwavel flink gereduceerd wordt. 

retailverlichting

Positieve ervaringen met LED retailverlichting 

Veel ondernemers gingen u al voor. Zo heeft Jumbo Petenbos 435 lampen laten vervangen door LED. Hiermee gaat deze vestiging 10.000 euro per jaar besparen op de energierekening. Ook warenhuis van der Velde is erg blij met de nieuwe verlichting, de productpresentatie is aanzienlijk verbeterd. Vaste klanten viel de vernieuwde verlichting direct op: “de producten komen op deze manier beter tot hun recht” en “het is fijner winkelen”. Wilt u meer klantverhalen lezen? Bekijk dan het laatste nieuws.  

Ook overstappen op retailverlichting van Saled?

Wilt u ook dat uw producten in het juiste licht wordt gepresenteerd aan uw klant? Neem dan contact met ons op.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]