Actueel

Saled aanwezig op Dag van Openbare Ruimte Brussels Expo

Op 1 februari is Saled wederom te vinden op de Dag van de Openbare Ruimte Brussels Expo. Saled zal hier zowel het Fortuné armatuur als de SOX-lamp vervanger presenteren. De beurs staat hoofdzakelijk in het teken van alle actuele producten en diensten op het vlak van de openbare ruimte. Daarnaast komen ook andere facetten van de openbare ruimte aan bod op de beursvloer. 

Saled is ook dit jaar op de beursvloer te vinden met een eigen stand (nummer 5.30). Wij zullen met een aantal vertegenwoordigers aanwezig zijn om u zo goed mogelijk te voorzien van informatie over het Fortuné armatuur en de SOX-lamp vervanger. Vanzelfsprekend is er de ruimte om kennis met ons te maken en om vragen te stellen over al onze andere duurzame oplossingen. U kunt ons vinden bij stand 5.30.

SOX-lamp vervanger
Veel openbare verlichting is nog voorzien van de energieverslindende conventionele SOX-lamp. Saled biedt u SOX-lamp vervangers die tot wel 50% besparen op energiekosten. Hierdoor zal ook de CO2-uitstoot van (lokale) overheden flink gereduceerd worden. De Saled LS-S kan direct in het bestaande armatuur worden geplaatst. Het is dus niet nodig om nog niet afgeschreven armaturen te vervangen.

Fortuné armatuur openbare verlichting
Steeds meer gemeenten stappen over op LED verlichting. Zoals hierboven geschreven zijn de conventionele lampen simpel te vervangen door LED lampen, zonder het bestaande armatuur te vervangen. Een uitkomst, want veel conventionele armaturen zijn nog in een prima staat en hoeven nog niet vervangen te worden. Uiteraard zijn er ook armaturen die wel vervangen moeten worden. Dit aantal zal in de toekomst alleen maar toenemen. Saled heeft daarvoor de ideale oplossing, die simpel te monteren is: de Fortuné. Diverse ketenpartners zoals gebruikers, installateurs en onafhankelijke deskundigen hebben bijgedragen aan de totstandkoming van dit nieuwe armatuur.

Circulariteit
Een circulaire economie houdt in dat eindige voorraden niet worden uitgeput en reststoffen volledig opnieuw worden ingezet. Steeds meer overheden streven naar een circulaire economie. Een ambitie die door Saled wordt gedeeld. Door het gebruik van duurzame aluminium en eenvoudige (de)montage van onderdelen kan de Fortuné steeds weer opnieuw gebruikt worden. Onderdelen zijn zeer snel en eenvoudig te vervangen dit zal zorgen voor een veel langere standaard levenstermijn van armaturen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Eén van de pijlers bij het ontstaan van de Fortuné was de prijs-kwaliteitverhouding. Saled heeft een kwalitatief zo goed mogelijk product gerealiseerd en heeft desondanks de verkoopprijs van de Fortuné weten te drukken. Hierdoor is een ongekende prijs-kwaliteitverhouding ontstaan.

Gemakkelijke installatie
De Fortuné is speciaal ontworpen om zo snel en eenvoudig mogelijk te worden geïnstalleerd. Daarbij komt dat het armatuur zowel geschikt is voor een uithouder als een paaltop.

Ontmoet beroepsgenoten
De beurs in Brussels Expo trekt voornamelijk beheerders, gemeentelijke beleidsmakers, landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen en andere geïnteresseerden. Een geweldige kans om naast bedrijven binnen de openbare sector ook kennis te maken met personen binnen uw werkveld. Vergeet u daarom vooral niet te registeren voor de Dag van de Openbare Ruimte Brussels Expo. U kunt Saled vinden bij stand 5.30.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]