Actueel

Saled aanwezig op LED Expo Benelux

Op 7 en 8 februari vindt in de Brabanthallen in Den Bosch opnieuw de LED Expo Benelux plaats. Saled zal hier het eerste LED armatuur voor openbare verlichting presenteren. Natuurlijk is er ook ruimte om informatie te ontvangen over de bestaande armaturen voor de utiliteit. Deze armaturen staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Verder kunt u op de beurs alle informatie aanvragen over onze duurzame en energiezuinige Retrofit oplossingen. Saled is op deze beurs te vinden bij stand D5.2.

In de introductiejaren van LED verlichting lag de focus vooral op energiebesparing en technische aspecten. Tegenwoordig is er ook aandacht voor het design van armaturen en lampen. Er wordt steeds meer aandacht geschonken aan de rol van LED in de circulaire economie. De beurs is daarom een perfect podium om het ontwerp van het Fortuné armatuur en de Retrofit oplossingen te presenteren.

Retrofit oplossing
Armaturen zijn vaak nog van een uitstekende kwaliteit op het moment dat de conventionele lichtbronnen vervangen moeten worden. Het is gelukkig niet altijd nodig op de bestaande armaturen weg te gooien. Saled heeft namelijk Retrofit oplossingen. LED lampen kunnen hierdoor rechtstreeks in conventionele armaturen worden geplaatst. Deze Retrofit oplossingen zijn zowel voor de openbare verlichting als de utiliteit beschikbaar.

Fortuné armatuur voor openbare verlichting
Op dit moment kunnen conventionele lampen in de openbare verlichting dikwijls eenvoudig worden vervangen. Het bestaande armatuur hoeft dan niet te worden vervangen. Er komt echter een moment waarop de armatuur is afgeschreven en aan vervanging toe is. Saled heeft hier de perfecte oplossing voor: het Fortuné armatuur. Bij de totstandkoming van dit armatuur voor de openbare verlichting werkten verschillende ketenpartners, zoals gebruikers, installateurs en onafhankelijke deskundigen samen om tot het behaalde resultaat te komen. Het ontwerp is gebaseerd op de de volgende pijlers:

Circulariteit
In een circulaire economie worden reststoffen 100% opnieuw ingezet en worden eindige voorraden niet volledig uitgeput. Dit is het doel van steeds meer overheden. De Fortuné voldoet zoveel mogelijk aan maatstaven van circulariteit. Het armatuur bestaat uit duurzaam aluminium, de driver en LED module kunnen simpel en snel worden ge(de)monteerd. De Fortuné kan hierdoor een tweede leven krijgen. Het is zelfs mogelijk om een compleet nieuwe module – voor bijvoorbeeld Smart Lighting – in te bouwen.

Eenvoudige installatie
De Fortuné is gemakkelijk te installeren op zowel een uithouder als een paaltop. Vanwege de lage prijs en goede kwaliteit van de Fortuné kan men spreken van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Armaturen voor de utiliteit
Saled biedt al jaren LED armaturen voor de utiliteit aan. Mocht een conventionele armatuur niet langer geschikt zijn voor een Retrofit oplossing, dan kan deze worden vervangen door onze LED armaturen. De armaturen voor de utiliteit worden geleverd inclusief bijbehorende LED lampen.

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]