Actueel

Vishandel Heinen & Koelewijn over op Saled LED verlichting

Saled heeft in april Vishandel Heinen & Koelewijn in Bunschoten voorzien van professionele LED verlichting. Van het archief en de kantoren tot de zeven meter hoge vishal: alle ruimten werden voorzien van een passende duurzame lichtoplossing. De vishandel gaat hierdoor ruim 65% besparen op energiekosten.

In totaal zijn 113 LED lichtbronnen geplaatst door een installatieteam van Saled. Gezamenlijk zijn deze lichtbronnen goed voor een energiebesparing van meer dan 65% ten opzichte van de traditionele verlichting. Doordat de verlichting in het pand gemiddeld zo’n zestig uur per week brandt, is de totale investering al ruim binnen twee jaar terugverdiend.

LED verlichting
In de zeven meter hoge vishal zijn de bestaande 58W TL-buizen vervangen door 25W LED hoogtebuizen. Ook het snijgedeelte, de bakruimte en het archief werden voorzien van energiezuinige LED Tubes. In de kantine, kantoren en kleedruimtes zijn LED Panel Lights geplaatst ter vervanging van de bestaande 36 watt TL-buizen. Verder werden LED Downlighters geplaatst in de hal en zijn de toiletten voorzien van LED Plafonnières. Ten slotte is het gehele pand ook voorzien van LED vluchtwegverlichting en werden aan de buitenzijde van het pand vijf SOX-lampen omgezet naar LED PS-T lampen.

Duurzaamheid
Geen enkel lichtpunt werd dus overgeslagen in het pand aan de Ansjovisweg in Bunschoten. Bovenop de forse energiebesparing van LED verlichting gaat Heinen & Koelewijn ook besparen op vervangingskosten. Door de lange levensduur van LED hoeft men de lampen drie keer minder te vervangen vergeleken met de traditionele verlichting. De totale jaarlijkse besparing loopt hierdoor nog hoger op. Ten slotte reduceert Heinen & Koelewijn de uitstoot van CO2 en zwavel aanzienlijk.

LED Werkplaatsverlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over werkplaatsverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]