Actueel

XA Document Solutions in Amersfoort investeert in duurzame toekomst met LED verlichting

XA Document Solutions uit Amersfoort heeft opnieuw een flinke stap gezet in de richting van een duurzame toekomst. Nadat eerder al werd geïnvesteerd in elektrische auto’s en zonnepanelen, is begin april het volledige bedrijfspand voorzien van duurzame LED verlichting. De specialist in documentoplossingen gaat hierdoor meer dan 65% besparen op energiekosten.

Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel bij XA Document Solutions. Het bedrijf wil graag middenin de maatschappij staan en op een duurzame manier waarde toevoegen voor haar klanten. De oude energie slurpende verlichting sloot niet meer aan bij deze ambitie. Daartoe nam het bedrijf contact op met Saled LED verlichting uit Bunschoten om het volledige pand te verduurzamen.

Binnenverlichting
Begin april werd zowel de binnenzijde als buitenzijde van het pand door Saled voorzien van energiezuinige LED verlichting. In verschillende ruimtes in het gebouw gaf de oude verlichting niet meer de gewenste lichtopbrengst. Met het oog op duurzaamheid werd daarom besloten alle traditionele verlichting te vervangen door LED. Onder andere de kantoren, vergaderzaal, toiletten, het magazijn en de showroom werden voorzien van energiezuinige verlichting.

Buitenverlichting
Ook de verlichting aan de buitenzijde van het pand heeft een metamorfose ondergaan. Al tijden werd het pand ’s avonds niet meer verlicht. Hierdoor werden de exposure mogelijkheden langs de drukke Amersfoortse Rondweg Noord niet optimaal benut. Als oplossing werden 26 nieuwe LED Downlighters geplaatst, waardoor het pand nu ook ’s avonds weer in de spotlights staat.

Duurzaam ondernemen
Naast de hogere lichtopbrengst en verbeterde uitstraling betekent de investering in LED verlichting voor XA Document Solutions ook een belangrijk signaal van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovenop de energiebesparing van 65% ten opzichte van conventionele verlichting wordt namelijk ook het milieu gespaard door een sterk verminderde uitstoot van CO2 en zwavel. Een mooie nieuwe stap in de richting van een duurzame toekomst na de eerder investering in elektrische auto’s en zonnepanelen.

Saled bedankt XA Document Solutions voor de prettige samenwerking en wenst hen veel plezier met de nieuwe verlichting!

LED Kantoorverlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over kantoorverlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]