Actueel

Saled levert duurzame LED verlichting aan Meubelstoffering Van Elburg

Saled heeft begin dit jaar duurzame LED verlichting geleverd aan Van Elburg Meubelstoffering in Silvolde. Door over te stappen op LED gaat het bedrijf ruim 65% besparen op energiekosten. In totaal zijn 137 bestaande TL-lampen één-op-één vervangen door Saled LED Tubes. De bestaande armaturen zijn hierbij hergebruikt. De installatie werd uitgevoerd door Van Elburg’s eigen personeel.

De TL-buizen in de werkplaats van Van Elburg gaven niet meer de gewenste lichtopbrengst. De armaturen waren echter nog niet aan vervanging toe. Daarom was het stoffeerbedrijf op zoek naar een oplossing om de TL-buizen één-op-één te vervangen door energiezuinige LED buizen. Hiervoor kwam men al snel uit bij Saled. Na een aantal goede adviesgesprekken koos Van Elburg voor de Silver Line LED Tubes uit het assortiment van Saled.

Zelf geïnstalleerd
In totaal leverde Saled 137 LED tubes aan Van Elburg. Om precies te zijn: 92 buizen van 18W met een lengte van 120 cm en 45 buizen van 22 watt met een lengte van 150 cm. Het vervangen van de buizen werd volledig uitgevoerd door Van Elburg’s eigen personeel. Naast een forse besparing op energiekosten wordt hierdoor ook bespaard op montagekosten, waardoor de investering nóg sneller is terugverdiend.

LED werkplaats verlichting
Van Elburg Stoffering bekleedt of herstoffeert zitmeubelen en onderdelen voor de zorgsector, de meubelindustrie en de particuliere markt. Begrippen als kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij zeer belangrijk, zo schrijft Van Elburg op zijn website. De LED werkplaats verlichting van Saled levert een uitstekende bijdrage aan deze begrippen. De kwalitatief hoogwaardige LED verlichting heeft namelijk een lange levensduur en is zeer energiezuinig.

Saled bedankt Van Elburg Meubelstoffering voor het vertrouwen en wenst hen goede zaken toe met de nieuwe verlichting.

LED Werkplaats verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over werkplaats verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]