Actueel

Autobedrijf Stam Renault & Dacia Bussum volledig LED verlicht

Saled heeft begin februari de complete Stam Renault-vestiging in Bussum voorzien van LED verlichting. De meer dan tweehonderd LED lampen dragen bij aan een beter verlichte showroom en dringen het energieverbruik fors terug. Het is alweer de achtste vestiging van Stam Renault die volledig duurzaam verlicht is door Saled.

Een goed verlichte showroom draagt bewezen bij aan een betere verkoop, zeker in de automotivebranche. Dat weet ook de Stam Renault, dat voor de achtste keer bij Saled is uitgekomen voor professionele LED verlichting. In het pand aan het Prinses Beatrixplantsoen in Bussum zijn in totaal 216 traditionele verlichtingsbronnen vervangen door LED lichtbronnen van Saled.

Hoogwaardige LED verlichting
Bij de occasions in de showroom is alle TL verlichting vervangen door hoogwaardige LED Tubes. De lichtopbrengst is hierdoor aanzienlijk verbeterd waardoor de occasions nu veel mooier worden uitgelicht. Ook bij de ‘poetsafdeling’ is de lichtopbrengst verbeterd door alle conventionele T5 TL buizen te vervangen. De poetsers kunnen hun werk hierdoor weer beter uitvoeren. In de afleverruimte voor nieuwe auto’s zijn naast TL buizen ook oude PL-L lampen vervangen door LED PS-L lampen van Saled. Ten slotte zijn buiten bij het tankstation ook de vier straatverlichting armaturen met energievretende SON lampen vervangen door vier nieuwe LED armaturen.

Duurzaam en milieuvriendelijk
Naast de verkoop stimulerende werking en het fraaiere beeld draagt de nieuwe verlichting ook bij aan een aanzienlijke besparing op energie- en vervangingskosten, waardoor de investering al binnen twee jaar is terugverdiend. Bovendien levert Stam Renault een belangrijke bijdrage aan het milieu door een CO2-reductie van 19.157 kg per jaar en een zwavelreductie van 14.384 gram per jaar.

a, Oud Nieuw
Verbruik per jaar 49.358 kWh 15.512 kWh
Lichtopbrengst 172 lux 376 lux

Saled bedankt Stam Renault wederom voor het gestelde vertrouwen en wenst de vestiging in Bussum veel succes toe bij de verkoop.

LED Showroom verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over showroom verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]