Actueel

Saled sponsort tennisvereniging P.L.T.C. de Vale Ouwe met groot winddoek als dank voor het vertrouwen

Sinds deze week pronkt op de banen 7 en 8 van tennisvereniging P.L.T.C. de Vale Ouwe een prachtig Saled-winddoek. Eerder deze maand werd de baanverlichting van de Puttense vereniging volledig verduurzaamd door Saled. Als dank voor het vertrouwen en de keuze voor duurzaamheid heeft Saled daarom direct besloten een vijfjarig sponsorcontract af te sluiten en daarmee de basis te leggen voor een jarenlange relatie.

Het imposante winddoek is 12 bij 2 meter groot en is goed zichtbaar vanaf het terras voor het clubgebouw. Saled is er trots op om naast de duurzame LED verlichting nog iets extra’s voor de club te kunnen betekenen.

Lees meer:
Saled verduurzaamt veldverlichting tennisvereniging P.L.T.C. de Vale Ouwe.

Foto’s:
Klik hier voor alle projectfoto’s.

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]