Actueel

Wijnwinkel Drinkland in Noordwijk voorzien van LED verlichting

Begin maart is de vestiging van slijterij en wijnwinkel Drinkland in Noordwijk volledig voorzien van duurzame LED verlichting. De nieuwe LED lampen zijn niet alleen zeer energiezuinig, maar laten bovendien de uitgestalde dranken zeer fraai uitkomen. Het project werd uitgevoerd door Saled in samenwerking met DimLight.

In totaal zijn 69 nieuwe LED lampen geplaatst, gezamenlijk goed voor een energiebesparing van ruim 50% ten opzichte van de conventionele verlichting. Drinkland gaat daardoor jaarlijks zo’n €2.000 besparen op de energierekening. De totale investering is daardoor al binnen twintig maanden volledig terugverdiend. Een mooie duurzame investering voor de gerenommeerde wijnwinkel in het hart van Noordwijk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Met de omzetting naar LED verlichting geeft Drinkland een goed voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er wordt namelijk niet alleen bespaard op het energieverbruik, maar ook op de uitstoot van CO2 en zwavel, die met eenzelfde percentage als het energieverbruik worden teruggedrongen. Het milieu wordt hierdoor flink gespaard. Drinkland heeft daarmee een uitstekende weg ingeslagen naar een duurzame toekomst.

Tweede vestiging
Het vervangen van de 69 conventionele lampen werd uitgevoerd in samenwerking met het Baarnsche LED verlichting bedrijf DimLight. De wijnwinkel beschikt sinds de omzetting over 38 stuks LED PS-C 13W lampen en 31 LED Downlighters 15W. Drinkland koos voor alle lampen een kleurtemperatuur van 3000K (warm wit) zodat het pand en de dranken optimaal worden uitgelicht. In de eerste week van maart is het project in Noordwijk afgerond. De verlichting stemde tot grote tevredenheid, waardoor Drinkland direct heeft besloten om ook een tweede vestiging te voorzien van duurzame LED verlichting.

Saled en DimLight bedanken Drinkland voor het vertrouwen en kijken uit naar de verdere samenwerking!

LED Winkel verlichting

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Eigen installatieteams met jarenlange ervaring
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Meer over winkel verlichting »

Ook geïnteresseerd in onze oplossingen?

Neem contact op voor de mogelijkheden![fc id=’1′][/fc]

Begin direct met besparen

Direct contact met Saled

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
[fc id='2'][/fc]